Du læser nu
#onsdagsønskelisten – ny sæson på vej..

#onsdagsønskelisten – ny sæson på vej..

onsdagsoenskelisten-30082017

affiliate-bar-3

Efteråret er min favort-sæson. Eller. Sådan sensommeren. Inden det bliver rigtigt mørkt og vådt og råt. Både sådan generelt, men i særdeleshed når det kommer til garderobe-muligheder. I netop denne sæson kan man nemlig mixe og matche det bedste fra alle sæsoner. Brune ben i korte sommerkjoler, parret med lun strik og jakker. Eller jeans og sneakers med tynd strik.

Og hér på vippen af august virkede det oplagt, at dedikere ugens onsdags-ønskeliste til den nye sæson. Og alle de herligheder, der venter forude. For eget vedkommende får jeg jo nok ikke nydt mulighederne helt så meget, som jeg plejer. Min garderobe er efterhånden ved at være presset til sit alleryderste. Og jeg er selv ved at give lidt op. Men men. Hviiis nu jeg havde frit valg på alle hylder, så var de her sager, noget af det jeg havde klikket hjem. Og på trods af bulen på maven, har jeg faktisk allerede fået købt bare lidt af det;)

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // 9 HER // 10 HER // 11 HER

 Kommentarer (4)
  • Det er sådan nogen fine ting du har fundet frem! ☺️ Synes faktisk at bestseller netop har smidt virkelig mange fine ting op på deres webshop. 😄

  • Jeg har skrevet det før, men jeg ELSKER onsdagsønskelisten. Du har bare så god smag, manner. Jeg har den sorte jakke fra Zara, jeg fik fat i sidste år. Jeg har set, at de har lavet flere farver i år, og den er altså bare så fed.

  • Jeg glæder mig til strik og jakker, lige som huer virkelig også er en af mine ynglings beklædningsgenstande når temperaturen falder.
    Under begge mine graviditeter har jeg også ramt et punkt, hvor alt tøj bare ikke passede, og jeg er for nærig til at købe noget jeg max får brugt i 14 dage! Men da jeg alligevel var på barsel, gik jeg bare i den samme kjole hver dag 😉

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top