Du læser nu
Langsom start på weekenden..

Langsom start på weekenden..

weekendlykke-morgenmad-6-of-6

Det er vores første weekend i forstæderne – og det begynder langsomt, at føles mere og mere som hjem. Det hjælper, klart, at papkasserne og flyttekasserne forsvinder én for for én. At ting finder på plads. Finder hjem.

Jeg lavede aftensmad i det nye køkken for første gang igår aftes. Lasagne – min mands favorit. Det virkede passende, at indvie både hus og køkken på dén facon – og ikke mindst lade det være en slags belønning (og token of my appreciation) til min hårdtarbejdende Skjorte, der slider og slæber, mens jeg sidder og kommanderer.

Og nu til morgen serverede jeg så morgenkaffen på trappen i morgensolen. Bær, skyr med granola og blødkogte æg. Flankeret af den stilhed, man finder herude langt fra byen – jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har følt sådan en grund-ro indvendigt. Det må være sundt, siger jeg til mig selv, og kigger ned på min gigantiske mave.

Der er 3 uger til termin nu, og hvis jeg må have lov til at være lidt ærlig, så begynder jeg at være lidt tyndslidt. Jeg har virkelig meget vand i kroppen – hele kroppen. Fra mine små stakkels tæer, der er forvandlet til struttende cocktailpølser til burger-ansigt og 10 fingre, der sover og ikke kan bøjes. Jeg har en lille elsket fod i højre ribben 23 ud af døgnets 24 timer og mit bækken værker, hver gang jeg tager et skridt. Er der mon nogen af jer, der har erfaring med akupunktur mod vand i kroppen? Jeg kunne virkelig godt bruge en god anbefaling! 🙂

weekendlykke-morgenmad-1-of-6 weekendlykke-morgenmad-5-of-6

weekendlykke-morgenmad-3-of-6

 Kommentarer (17)
 • Tillykke med jeres smukke hus. Hvor er det nogle flotte vinduer og en smuk, smuk dør. Må jeg spørge om det er nye eller gamle vinduer/døre?

 • Vand i kroppen ramte mig heldigvis ikke så slemt, men den der generelle ømhed over det hele, tyndslidtheden, den genkender jeg. For mig var en birthing ball/yoga bold en stor hjælp. Jeg sad på den i stedet for en stol de sidste to måneder og særligt de sidste par uger, var den en redning for min ryg og lænd. Købte en til 200 kroner på Amazon, så det er en overskuelig investering 😉

 • Hov der kom vist en fortalelse i min kommentar før. Jeg fik ikke massage, jeg fik akupunktur hos rungstedfys.
  Må vist trænge til noget massage lige nu, siden det lige sneg sig ind før😆.

  • Jeg ringer til dem first thing imorgen tidlig – TAK TAK TAK for dét tip. Unægteligt noget nemmere end at skulle hele vejen til Vesterbro 🙂

 • Det ser skønt ud! Den der trappe er magisk.
  Da jeg var gravid og havde bækenløsning gik jeg til fys i Rungsted, hvor jeg også fik massage. Det var virkelig effektivt! Jeg går der igen pt pga dum arm.
  Men tænker det må være stedet og lokationen for dig😉. https://www.rungstedfysioterapi.dk
  Kh Camilla

 • Det der med vand i kroppen har jeg været forskånet for i mine to graviditeter, men jeg var også træt og tyndslidt til sidst, især anden gang hvor storesøster jo (helt naturligt) ikke bare sådan lige accepterede at mor ikke havde samme energi sidst på dagen som før…. Det blev til lidt flere “kom skal vi hygge med iPaden” end ellers 😉

  Men jeg skrev faktisk fordi jeg selv har en skøn trappe i morgensol. I sommermånederne har jeg lige et par sidderhynder liggende tæt ved døren, så bliver morgenmaden ENDNU hyggeligere, især min store pige elsker det… Mon ikke Pix og Nix også ville synes det var skønt med puder, friske boller og saft på fasters trappe?? Bare et tip 😊
  Håber de sidste tre uger kun bliver til tre uger, og at de bliver fyldt med lutter dejlige ting så du kan “glemme” vand og gener lidt 😊

 • Jeg var også plaget af vand i kroppen, og jeg fik dejlig massage med fokus på lymfedræning (kan simpelthen ikke se om det er stavet rigtigt 😂) og så akupunktur og det hjalp mig helt vild.. Og akupunktur hjalp også på mit bækken.. Afsted med dig 🙂

 • Jeg fik god hjælp til vand i kroppen – og særligt de sovende fingre – hos jordmoderhuset.com. Helt og aldeles uundværligt. Og på terminsdagen fik jeg også fødselsmodnende akupunktur – og dagen efter startede veerne. Akupunktur brugte jeg også til smertelindring under fødslen og jeg kan ikke anbefale det nok.

  • Haps – det er booket! Har selv gået hos Jordemoderhuset til tidlig scanning og 3D-scanning, så det var oplagt. Åh, hvor jeg håber det virker! TAK for tippet!

 • Hej ACIE

  Tillykke med jeres nye hus. Det ser så smukt ud.

  Mht. akupunktur for vand i kroppen siger jeg go go go! 🙂 Min søster fik det så sent som i sidste uge, og det hjalp hende virkelig.

  Kh. Louise

 • Jeg har ingen erfaring med vand i kroppen udover det jeg får i fødder og underben af en lang arbejdsdag på en kontorstol – der er støttestrømpebukser virkelig virkelig effektive.
  Til gengæld kan jeg kraftigt anbefale fysioterapi mod ondt i bækkenet. Jeg kæmpede med det allerede fra uge 24-ish og 2 fysioterapibehandlinger senere er jeg i uge 31 tæt på smertefri. Jeg gik hos fysioterapeuterne I Jorcks Passage, men mon ikke du kan finde en god fysioterapeut i dit nye hood? 🙂

 • Prøv at give dig selv noget lymfe-drænende massage, tror jeg nok, det hedder. “Den rigtige jordemoder” har vist nok lagt en video på YouTube. Det hjalp på mig!

 • Jeg fik meget vand i kroppen sidst i min graviditet som i at jeg tog 10 kg på i løbet af 3 uger 😱😱
  Jeg fik akupunktur og jeg er ked af at fortælle at det kun hjalp en smule.. for mug hjalp svømning, et seriøst indtag af vand (lyder skørt men det skyller væsken i kroppen ud), støttestrømper og at sove højt med benene..
  Vand i kroppen stinker og føler virkelig med dig!

 • Jeg skrev også sidst du var inde på emnet – for jeg var i præcis samme situation i slutningen af min graviditet. Jeg svømmede en del, og det kan jeg virkelig anbefale. Men ellers så vil jeg sige, at næste gang, så tror jeg, at jeg vil give alt et forsøg, for hvad nu, hvis det virker? Worst case er jo status qou.

 • Jeg var også hårdt plaget af vand i kroppen de sidste uger før jeg fødte. En massage hos Jordemoderhuset på Vesterbro, hjalp rigtig meget vand ud, og det virkede i 3 dages tid. Var så skønt! Husker at de blandt andet brugte en kølende gel fra weleda på benene – halleluja 😆!!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top