Ny sæson, nye sko.. - Acie

Ny sæson, nye sko..

ellos-efterarssko-kampagne-2-of-7annonce

Jeg havde sådan glædet mig til at vise jer dét her outfit – føler mig så mægtigt smart i de der nye slip-in loafers jeg har anskaffet mig nemlig. Og efter at have levet i klip-klappere det meste af august, blev jeg så glad over at finde fodtøj, der både var passende for den nye sæson og tilmed virkelig pænt – og sådan lidt smart, så jeg kunne tillade mig at have dem på, når jeg sådan skulle ‘blogger-agtige’ ting. Som at gå til møder med smarte damer. Og til events. I ved. #bloggerlyfe.

ellos-efterarssko-kampagne-5-of-7

Og det varede i en herlig lille uges tid – indtil skæbnen ramte mig. Hybris om man vil. For flytteprojektet satte sig i mine fødder, og så var det slut med selv de gravid-venlige loafers. De eksploderede – fødderne altså. Ikke skoene. Og så var det tilbage i klip-klapperne. Mens vejret i mellemtiden var slået over fra smuk sensommer til heldags-regn. Dag efter dag. Suk. Kan I forestille jer, hvor dum man føler sig, når man sætter sig til et møde med tjekkede damer i sæson-rigtige ankelstøvler, mens man selv sidder dér og gemmer klip-klap-fødderne så langt ind under stolen man overhovedet kan!? Så altså – derfor dette lidt alternative outfit-post. Vi må tænke os til det. På min story (@acieagurk), kan I se hvor dumt det ser ud, når man forsøger at presse højgravide vand-fødder ned i smart lyserødt ruskinds-fodtøj. It aint pretty, lad os sige det sådan.

ellos-efterarssko-kampagne-3-of-7

Og når sådan man render rundt i klipklappere og kolde cocktailpøller (.. tykke, vandede, tær altså), så begynder man så småt at drømme om rigtige sko. Efterårs-sko. Fordi det ca er nu, man under normale omstændigheder ville begynde at investere i den slags. Jeg venter. Selvom jeg er fristet – men jeg har hørt historier om damer, der aldrig fik deres ‘normale’ sko-størrelse igen, og hvor ville det bare være en skør og dum situation, at putte sig selv i. Nej. Dankortet er i totalt bero for tiden. Der er ikke ret meget shopping (udover den slags der staves b o l i g), der er specielt sjovt. Men drømme kan man jo stadig. Og mit efterår, det består af bærfarvet ruskind og sorte ankelstøvler. Pænt og pænt. Se selv nedenfor.

 

ellos-efterarssko-kampagne

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // 9 HER

Især 4, 5, 7 og 9 måtte ordentligt gerne flytte ind hos mig (altså udover 8, som allerede bor her;)). Et par klassiske vans i lyserød – det giver næsten sig selv. Yaaaas! Og kan vi lige snakke om hvor bad-ass de der ankelstøvler med nitterne er?! Dog ikke specielt barsels-venlige, så selvom jeg er fristet, så må jeg hellere styre mig. Curling-støvlerne (det hedder de altså!) er klart et stil-levn fra min tid i Stockholm, hvor den slags dominerer gadebilledet fra november til marts (varme, praktiske og ikke alt for klodsede – der er mange fordele). Hvis det bliver rigtigt vinter i år, så tænker jeg, at de bliver et must for barnevognstrilleren. Og så 9eren, der – indrømmet – ikke ser ud af meget på dette billede, men som i virkeligheden minder ret meget om Acnes’s populære Jensen-model, bare til en noget mere venlig pris. De kunne meget vel være på vej herhjem (så snart væsken har forladt de små fødder). Prøv lige at se dem fra de andre vinkler på billederne her. Pæne.

ellos-efterarssko-kampagne-7-of-7 ellos-efterarssko-kampagne-4-of-7

12 kommentarer

 • Åh. Din blog er virkelig farlig at gå ind på, fordi du har så pokkers god stil! Nu føler jeg absolut ikke, at jeg kan leve uden hverken pæn strik eller lyserøde vans 🙈

 • Elsker din humor og maleriske beskrivelser 😅😂 og et ellers super fint outfit du havde strikket sammen!
  Kan trøste dig med, at jeg også har hørt mange skræk-historier angående vand i fusser og fingre. Jeg selv havde en masse vand i kroppen (præsterede en vægtøgning på 7 kg på få uger) – men her 1/2 år efter fødslen fitter både ringe og sko igen! 😀 (og det gør de desuden også hos resten af mødregruppen)

 • Mm de støvler nr 9 kunne godt tænkes at fly e her forbi! Min skostørrelse blev “normal” da vidunderet kom ud, men dog er det som om de høje hæle bare ikke er egnet til at rende rundt med 6 kilos baby 😝 (Og 4 måneder hvor blev lille bebs lige af??) Jeg er blevet alt for glad for mine sneakers men nogen gange synes man alligevel der skal noget pænere til 😁

  • Jeg synes også selv de er SÅ pæne – det gør det kun værre, at jeg ikke kan få dem på lige i disse uger 🙁

  • Er strikken købt i butik eller online? 🙂 Synes ikke, jeg kan finde den på deres hjemmeside, og den er bare SÅ fin!

  • Den er købt i butik – I Frederiksberg Centret, for nu at være præcis 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top