Du læser nu
Ny sæson, nye sko..

Ny sæson, nye sko..

ellos-efterarssko-kampagne-2-of-7annonce

Jeg havde sådan glædet mig til at vise jer dét her outfit – føler mig så mægtigt smart i de der nye slip-in loafers jeg har anskaffet mig nemlig. Og efter at have levet i klip-klappere det meste af august, blev jeg så glad over at finde fodtøj, der både var passende for den nye sæson og tilmed virkelig pænt – og sådan lidt smart, så jeg kunne tillade mig at have dem på, når jeg sådan skulle ‘blogger-agtige’ ting. Som at gå til møder med smarte damer. Og til events. I ved. #bloggerlyfe.

ellos-efterarssko-kampagne-5-of-7

Og det varede i en herlig lille uges tid – indtil skæbnen ramte mig. Hybris om man vil. For flytteprojektet satte sig i mine fødder, og så var det slut med selv de gravid-venlige loafers. De eksploderede – fødderne altså. Ikke skoene. Og så var det tilbage i klip-klapperne. Mens vejret i mellemtiden var slået over fra smuk sensommer til heldags-regn. Dag efter dag. Suk. Kan I forestille jer, hvor dum man føler sig, når man sætter sig til et møde med tjekkede damer i sæson-rigtige ankelstøvler, mens man selv sidder dér og gemmer klip-klap-fødderne så langt ind under stolen man overhovedet kan!? Så altså – derfor dette lidt alternative outfit-post. Vi må tænke os til det. På min story (@acieagurk), kan I se hvor dumt det ser ud, når man forsøger at presse højgravide vand-fødder ned i smart lyserødt ruskinds-fodtøj. It aint pretty, lad os sige det sådan.

ellos-efterarssko-kampagne-3-of-7

Og når sådan man render rundt i klipklappere og kolde cocktailpøller (.. tykke, vandede, tær altså), så begynder man så småt at drømme om rigtige sko. Efterårs-sko. Fordi det ca er nu, man under normale omstændigheder ville begynde at investere i den slags. Jeg venter. Selvom jeg er fristet – men jeg har hørt historier om damer, der aldrig fik deres ‘normale’ sko-størrelse igen, og hvor ville det bare være en skør og dum situation, at putte sig selv i. Nej. Dankortet er i totalt bero for tiden. Der er ikke ret meget shopping (udover den slags der staves b o l i g), der er specielt sjovt. Men drømme kan man jo stadig. Og mit efterår, det består af bærfarvet ruskind og sorte ankelstøvler. Pænt og pænt. Se selv nedenfor.

 

ellos-efterarssko-kampagne

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // 9 HER

Især 4, 5, 7 og 9 måtte ordentligt gerne flytte ind hos mig (altså udover 8, som allerede bor her;)). Et par klassiske vans i lyserød – det giver næsten sig selv. Yaaaas! Og kan vi lige snakke om hvor bad-ass de der ankelstøvler med nitterne er?! Dog ikke specielt barsels-venlige, så selvom jeg er fristet, så må jeg hellere styre mig. Curling-støvlerne (det hedder de altså!) er klart et stil-levn fra min tid i Stockholm, hvor den slags dominerer gadebilledet fra november til marts (varme, praktiske og ikke alt for klodsede – der er mange fordele). Hvis det bliver rigtigt vinter i år, så tænker jeg, at de bliver et must for barnevognstrilleren. Og så 9eren, der – indrømmet – ikke ser ud af meget på dette billede, men som i virkeligheden minder ret meget om Acnes’s populære Jensen-model, bare til en noget mere venlig pris. De kunne meget vel være på vej herhjem (så snart væsken har forladt de små fødder). Prøv lige at se dem fra de andre vinkler på billederne her. Pæne.

ellos-efterarssko-kampagne-7-of-7 ellos-efterarssko-kampagne-4-of-7

 Kommentarer (12)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top