Du læser nu
Vores bryllup i “Alt om dit bryllup”..

Vores bryllup i “Alt om dit bryllup”..

alt-om-dit-bryllup-toscana-acie-blog-1-of-3

… “Alle 5?!”, spurgte tankdamen undrende, da smed magasin-stakken på disken forleden dag. “Øh, ja tak”, svarede jeg, mens jeg kortvarigt overvejede om jeg skulle begynde at forklare, at det var fordi at jeg altså selv var i, og havde lovet at indkøbe til nærmest hele slægten. Jeg lod være. Det ville lyde dumt, og – hvis jeg fik formuleret mig rigtigt uheldigt – prætentiøst. Istedet fik jeg formuleret et “… så øhh – bare på beløbet, tak”, inden jeg og stakken defilerede ud af butikken sammen.

Men den er altså god nok. De rare damer hos Alt for Damerne, har tilegnet hele 6 sider til vores bryllup i den seneste udgave af “Alt om Dit Bryllup” – bryllups-tillægget, der udkommer 2 gange årligt. Jeg blev interviewet om det tilbage i juni, men man ved jo aldrig, hvad der bliver ud af sådan en snak – alt fra en lillebitte notits på størrelse med en 5-krone til, well, 6 fulde siders ananas i egen juice.

Hvis nogen af jer, skulle have lyst til at læse det, så fås Alt Om Dit Bryllup som tillæg til Alt For Damerne til og med i dag – og derfra kan det altså købes i løs vægt, som man siger. Men på Shell-tanken i Hørsholm er det altså udsolgt – dér har jeg ryddet hylden…… både jeg og Skjorten var blevet gjort arveløse, hvis ikke vi havde sikret en kopi til div. bedstemødre, haha <3

alt-om-dit-bryllup-toscana-acie-blog-3-of-3

alt-om-dit-bryllup-toscana-acie-blog-2-of-3

 Kommentarer (5)
 • En sød kollega havde lagt magasinet til mig, på min garderobeplads på arbejdet – hvilket var sådan en fin tanke, da jeg skal giftes til maj næste år. Og selvom jeg glædeligt har læst alle dine bryllupsindlæg her på bloggen, så blev jeg alligevel så begejstret, for at finde din artikel i bladet.. hehe, for et kort øjeblik da jeg fik øje på de smukke brudebilleder, tænkte jeg: guuuud de to kender jeg 🙂 Og sådan følte jeg mig helt stolt på dine vegne, at du var landet i sådan et flot brudemagasin. Jaja, om end lidt skørt, men I bloggere føles jo lidt som virtuelle veninder 😉

  • Hvor er du sød – og hvor bliver jeg glad for at høre dét <3 Tillykke med det upcoming wedding – det er altså sådan en fed periode du er i nu!! 🙂

  • Det er nemlig en mega fed tid lige nu. Der er stadig tilpas lang tid til brylluppet, til at al planlægningen kan foregå i ro og mag, og al inspirationen ligeså langsomt kan bundfælde sig 🙂
   Men pyh, der er alligevel mange ting at have in mind, men det hjælper heldigvis på det, at mine yndlingsbloggere (inklusiv dig selvfølgelig) alle er blevet gift inden for de sidste par år, så inspiration er der nok af 🙂
   Rigtig god weekend herfra.

 • Får man virkelig ikke en stak gratis magasiner, når man stiller op til sådan en omgang?

  Nå, jeg må nok lade mig lokke af reklamens magt og forbi en 7-11 og svinge kortet 🙂
  Er der et afsnit om hvordan man får ham den langsomme, til at fri?

  • Det kan jeg hjælpe med 🙂 Man skal bare sige, at “hvis du på et tidspunkt frier, så siger jeg ja”. Og så skal man ikke nævne det igen – overhovedet! Og når han er klar, så sker det 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top