Du læser nu
8 af mine yndlingsprofiler på instagram..

8 af mine yndlingsprofiler på instagram..

8-gange-insta-inspo

I disse tider, hvor jeg ligger lidt mere på sofaen end jeg plejer, får jeg unægteligt også brugt liiiidt mere tid på instagram, end tidligere tiders kontor-liv ellers indbød til. Jeg elsker selv, at opdage nye profiler, så del endelig i kommentarsporet, hvis I følger nogle helt særlige mennesker, og indtil da, tænkte jeg, at jeg ville dele 8 af mine egne favoritter – dem, hvor man har notifications slået til, så man er sikker på ikke at misse bare et eneste post;)

 • @helloemilie: simpelthen den smukkeste rejseprofil… elsker alle hendes dreamy posts.
 • @theworkinggirl: dagens #fromuphere eller a la #flatlay – og aldrig et ansigt at vise. Det lyder sært, men det fungerer – og så er alle hendes outfits bare pæne.
 • @carolinesandstrom: jeg har været betaget af Caroline siden hun var med i ‘Stylisterne’ (svensk online TV-program for 7 (?) år siden) – hendes stil er stram, stringent og meget nordisk.
 • @whiskeyandlace: … og så er der noget i den helt anden grøft – super American og glam, og jeg labber det i mig.
 • @idestrup: min største bolig-inspiration.
 • @sfgirlbybay: det er lyserødt, det er Californien, det er LA – it had me at hello. Selvfølgelig;)
 • @jimsandkittys: så æstetisk og så pænt, at det næsten bliver for meget af det gode. Det perfekte hipster-par rejser verden rundt og tager smukke billeder.
 • @34kvadrat: svensk indretnings-grammer, der stiller mine behov for smuk stuk, velour, højt til loftet, sildebenparket og marmor.

Jo, det var et par af mine favoritter – del endelig nogen af jeres:)

 Kommentarer (6)
 • Jeg elsker at finde livstils- og mode inspiration hos @mrsalice (Alice Naylor-Leyland) og @pandorasykes for mode og links til virkeligt velskrevne artikler. Og hvis man er interesseret i skønhed og hudpleje, så er @drjustinekluk og @salihughesbeauty vildt gode.

 • @pinchofyum har de lækreste madbilleder
  @frausvensson – hvis du ikke allerede følger Ulla, så slå et smut forbi. Lækker mad og flot stil i mode og indretning
  @camamamilla, hvordan livet som mor kan blive helt anderledes end forventet. Ren fighterfamilie

 • Åh, vi på @venterpaavinblog følger vist mest nogle for personlighed og faktisk ikke så inspirerende fotos på skønhedsskalaen nødvendigvis 😀 Men @detherermitnyenavn @snithvede er sjovere end de fleste, @nomdiemie og @blogsbjerg kan det med ord, @fyrstenogfruen har charme og de skønneste børn og @debbiekat og @mkaas kører altid en lækker stil og stemning 🙂

  – A

 • Pæne damer: Sofia El Arabi (dreamy marokkansk dame), Rosie Londoner, thefashionbugblog.

  Rejser: chicseeds, The Safari Collection, Visit Jordan, Spirited Pursuit, Passion Passport.

  Og Nude Yoga Girl. Hun er vild!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top