Du læser nu
Til jer, der skal på efterårsferie..

Til jer, der skal på efterårsferie..

strahat-do-not-disturb-efterarsferie-1-of-3

For et par uger siden sad Pix og jeg og læste i hans Lego-bog. På én af siderne stod der noget om verdens højeste bygning, Burj Khalifa i Dubai. “Dér skal jeg hen!” udbrød han begejstret. “På efterårsferie med mor og far!!”. Og det er rigtigt. Selvom jeg lige havde glemt det. Fortrængt det, om man vil.

For selvom jeg garanteret kommer til at have hænderne fulde, når først vi rammer uge 42 og den klassiske efterårsferie-uge, så kunne jeg da sagtens lige bruge et par dage på langs under sydens sol. Og g e r n e i selskab med Pix, Nix og deres forældre. Gerne. Som jeg har skrevet lidt om ved tidligere lejligheder, så lider jeg unægteligt at lidt udlængsel. Men ok – Cornichonens første flyvetur er allerede planlagt, så vi skal nok få hende gjort til en lille verdensdame hurtigere end hurtigt;)

Nuvel. Det var ikke dét jeg ville skrive om – tilgengæld var det min hat. Jeg har sukket efter sådan en hele sommeren og havde på et tidspunkt også ambitiøse planer om at DIY’e én selv. Then life happened. Og istedet fandt jeg sårn’ en hat for ca ingenting på AliExpress… Er I selv fristede kan de altså klikkes hjem i forskellige tekst-varianter og ca en milliard farver her (følgende er reklamelinks):

strahat-do-not-disturb-efterarsferie-3-of-3 strahat-do-not-disturb-efterarsferie-2-of-3

 Kommentar (1)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top