Du læser nu
Termin idag – endelig..

Termin idag – endelig..

termin

… Så kom den endelig  – terminsdagen. Tænk, hvor har man talt ned til den her dato i mange mange mange måneder. Og faktisk – og for nu at være helt ærlig – så tæller jeg endnu. Ser I – disse ord er skrevet på forhånd. Og i skrivende stund er der absolut ingen tegn på at Cornichonen har tænkt sig at dukke op any time soon. Men jeg ved det jo ikke. Det kan være, at jeg – når I læser disse ord – allerede sidder med mit lille hjerte i favnen.

Nuvel. Det var faktisk dét jeg lige ville skrive et ord eller 3 om, for sådan kommer det til at være de næste par uger. Jeg har sørget for at planlægge forud. Med hele hus-projektet har jeg alligevel haft mere at skrive, end jeg har haft tid til at udgive og så passer det jo fint, at lade det komme dryppende, mens jeg vil holde barsel. Jeg kigger naturligvis ind i ny og næ og har også efterladt nogle huller til at kunne vise den lille dame (og andre ‘in-real-time’-herligheder) frem, men som alle nybagte mødre forventer jeg, at skulle bruge noget tid på at finde mig til rette i min nye rolle. Og til at nyde min Cornichon. Og lille nye familie.

Men kig endelig ind forbi alligevel, for her kommer alt muligt godt. Opskrifter. En DIY-video. En masse bolig. Og en fredags-føljeton med “7 hurtige” til spændende mennesker. Og selvfølgelig små livstegn fra babyboblen i ny og næ. Men hvis jeg er lidt ekstra langsom i kommentarsporet. Eller der er lidt længere mellem indlæggene – ja, så ved I altså hvorfor:) Men helt stille bliver her langt fra <3

 Kommentarer (13)
 • Hej 🙂 Jeg har lige et spørgsmål, som er i en helt anden boldgade. Har længe overvejet hus, men tør simpelthen ikke, da vi har to vennepar som har været udsat for slemme hjemmerøverier. Hvordan håndterer du frygten for det? Er det en god alarm eller hvad sksl der til for at man føler sig tryg, også når man er alene hjemme, i en stor villa? Hilsen hende der gerne vil i hus

  • Det er et godt spørgsmål, og jeg har faktisk overvejet om man burde skrive et helt indlæg om det, men vidste ikke rigtigt om det var lidt kedeligt, for folk uden hus… Men ja – det korte svar er, at vi har investeret i et et FortKnox-værdigt alarmsystem 🙂 (men with that being said, er hjemmerøverier faktisk ikke en bekymrig jeg iøvrigt går rundt med)

 • Hvor er det spændende! Kunne se på FB at Kia tippede om en middag ude i aften, for at nyde tosomheden. Ikke at jeg har en terminsdag at tælle ned til, men tippet bogmærkede jeg lige mentalt til engang i fremtiden 😉 Glæder mig til at følge med herinde – både til boligting og baby-updates 🙂

 • Det er så spændende det hele.
  Jeg skal nok følge med som jeg plejer, og så vil jeg bare glæde mig til at se jeres lille vidunder <3
  Kæmpe stort og hjerteligt pøj pøj herfra.
  Sender kærlige tanker afsted til jer.

 • Hvor er det spændende, jeg glæder mig til at “møde” hende 🙂
  Og tag du bare al den tid I har brug for, jeg går i hvert fald ingen steder <3

 • Tillykke med terminsdagen 🙂 Jeg håber hun kommer snart og at fødslen kommer til at gå godt for jer alle. Nyd nu endelig den første tid, og slap af så meget du kan komme til. Vi skal nok huske dig 😉

 • Held og lykke med din lille, når hun kommer ud til jer 😊 Jeg har nydt at følge med i din graviditet – specielt fordi jeg selv er blevet mor til en lille pige for tre måneder siden. Det er SÅ god en idé at trække stikket ud og tage tid til at være sammen som familie. Tiden flyver afsted, og det er en tid man aldrig for igen – kæmpe kliché, I know, men der er sgu noget om det 😆

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top