Outfit - gamle favoritter i rotation.. - Acie

Outfit – gamle favoritter i rotation..

gravid-kjole-acie-uge-40-outfit-15-of-15

I mandags var vi hos jordemoderen og i den anledning havde jeg taget både ‘rigtigt’ tøj på, sko OG makeup. Og bevares – det tog mig all morning, for tempoet er unægteligt ikke hvad det har været, men hvad havde man også regnet med!? Så hér står jeg altså – i all min glory og var 39+6 – dagen før termin. Lidt vildt – jeg tænker, at det bliver sjovt at vise Cornichonen de billeder en dag. Omend hun nok vil græmmes over sin mors valg af attire til den tid 😉

Det hele er iøvrigt gamle favoritter af den slags der har mere end én sæson på bagen, så jeg kan ikke rigtigt linke til det – kjolen er en gammel striksag fra Forever21 købt i Las Vegas for to år siden og jakken er en gammel (5-6 år) sag fra Minimum..

Skoene er fra Isabel Marant og jeg har konstateret, at lige netop hun, laver sko, som mine elefantfødder stadig kan klemmes ned i – både de her og mine Bobby’er kan nemlig stadig komme på. Hurra. Og auf wiedersehen til klip-klapperne. Det føltes dumt, nu vi er på nippet af oktober.

Jaja – det er altså meget sjovt, at se sig selv med sådan en bule på. Jeg kan stadig blive forskrækket når jeg går forbi et spejl.

gravid-kjole-acie-uge-40-outfit-7-of-15

gravid-kjole-acie-uge-40-outfit-1-of-15-copy

gravid-kjole-acie-uge-40-outfit-3-of-15 gravid-kjole-acie-uge-40-outfit-6-of-15 gravid-kjole-acie-uge-40-outfit-8-of-15 gravid-kjole-acie-uge-40-outfit-11-of-15

gravid-kjole-acie-uge-40-outfit-2-of-15-copy  gravid-kjole-acie-uge-40-outfit-14-of-15

15 kommentarer

 • Ej nogle fine billeder!! Du stråler virkelig!
  Jeg ledte i øvrigt efter nogle indlæg fra jeres roadtrip for et par år siden og så at I også havde lagt vejen forbi Antelope Canyon, men husker ikke at have set nogle billeder derfra herinde på domænet. Har du mon delt nogle på et tidspunkt? 🙂

 • Hej! Lige en kommentar der slet ikke omhandler dit indlæg – men jeg er begyndt ikke at kunne læse al din tekst, da højre side er dækket af dropdown menuen “arkiv”, som af en eller anden grund er begyndt at vise sig. Jeg ved ikke, om det kun er hos mig – men ville lige gøre opmærksom på problemet. Læser i øvrigt på iPad 🙂 – og den er vendt på siden.

  • Det gør den også ved min – på de fleste blogs. Jeg læser med fra computer via bloglovin. Mistænker måske lidt at fejlen ligger hos sidstenævnte 😀

   P.s. Acie – du stråler! Så smuk gravid 🙂

  • Også et problem her, men løsningen for mig er at føre curseren henover “arkiv”-knappen så forsvinder det. I det mindste for mig 🙂

  • Hvor skørt – den er også begyndt på det hos mig selv! Jeg får sendt det videre til teknikerne! TAK for update 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top