Du læser nu
10 ting jeg vil lave i oktober..

10 ting jeg vil lave i oktober..

en-langsom-luksuslomme-i-toscana0-1

[billedet her er fra oktober sidste år… dengang jeg var helt sprit nygift og lå og vippede med tæerne i en lille luksus-ravioli.. med virkelig filtret hår ovenpå 2 gange bryllupsopsætning.. Det tog det meste af en flaske balsam før det igen kunne redes ud]

Så blev det oktober. Den måned, der slet ikke har eksisteret i min tidsregning – og formodentlig heller ikke kommer til det, men forevigt vil huskes som en lidt udefinerbar babyboble… Og hvad påtænker jeg så, at bedrive i oktober? Listen får I her – og ja, den er nok lidt atypisk i forhold til hvad den plejer at være.

  1. Lære at være nogens mor.. Eller ihvertfald forsøge;)
  2. Kigge forelsket på mit afkom flere timer i streg..
  3. Få for lidt søvn..
  4. Lære at amme.. Måske? Hvem ved? I’ll give it a try, ihvertfald.
  5. Skifte en 200-300 remouladebleer..
  6. Kigge forelsket på mit afkom flere timer i streg.. (har jeg allerede sagt dét?!)
  7. Kysse min mand lidt ekstra
  8. … Tude nogle hormonella-tårer. Af lykke, angst, overvældelse og alt in between.
  9. Rulle en første forsigtig tur med Cornichonen i barnevognen
  10. Fejre min mors, Cornichonens mormors, fødselsdag. Jeg tænker, at hvis jeg giver Cornichonen en sløjfe om maven, så er gaven klaret.. 😉

.. det er tydeligvis for alles bedste, at jeg har forudplanlagt nogle posts til bloggen hér, for gisp hvor ville det ellers være kedeligt for alle jer andre, med den oktober, jeg påtænker at kaste mig ud i;)

 Kommentarer (4)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top