Du læser nu
Søndagsshopping fra sofaen..

Søndagsshopping fra sofaen..

fredagsfavoritter-13102017

Nu hvor jeg endelig og plus/minus har fået min krop tilbage er jeg helt klar på fylde garderoben med nye sager til en blød og behagelig barsel… Og så lidt til Cornichonen også, naturligvis.

Jeg sovser rundt i mit signatur-farvetema (nude, grå, sort), men if the shoe fits;) Og den der rulamssag har jeg jo købt, men det var blot for at fortælle at Asos altså også har lavet en version – og den er tilmed lidt billigere end Zara’s. Hvis nu nogen stadig overvejer 😉

Dynejakken fra Monki hænger også allerede i skabet og venter på koldere tider – den er en sand favorit og heldigvis en sag de genproducerer år for år, og nu er den altså landet i butikkerne igen.

Den sorte tynde strikkjole fra StigP vil gøre sig særligt godt med disse mega fine strømper fra Gina Trciot – og iøvrigt være fin til førnævnte rulamssag og måske de flade støvler fra &OtherStories og solbrillerne fra Ganni?

Og til den lille dame drømmer jeg om bløde fødder til vintervognen og små søde sweatshirt-kjoler – den grå af dem er faktisk allerede klikket hjem og havde sin debut til mormors følle i sidste weekend.

1 Weekday // 2. Asos // 3. H&M // 4. &OtherStories // 5. StigP // 6. Monki // 7. Ugg // 8. Ugg // 9. H&M // 10. &OtherStories // 11. VeroModa // 12. Ganni

 

 Kommentarer (11)
 • Hej. Må jeg spørge, hvilken størrelse rulamsjakke fra Zara du har valgt at købe? Er så meget i tvivl, hvilken størrelse jeg skal have. Er selv 1,80 høj . 😊

 • Åh så mange lækre sager.. har en baby på snart 6 mdr. Som seriøst gylper og savner på mor her konstant 🙄🙄 så meget tøj skal det til.. men jeg ammer så meget er desværre ikk praktisk.. men sådan er det i en periode.. ellers lækker kjole..

 • Åh sikke minder 😍 jeg havde de der Uggs til min tvillinger. Og den er godt nok fin den der Stig P kjole.

 • Har lige købt de flade støvler fra & Other Stories og ELSKER dem…. og jakken er på vej med posten ! Ups…….

 • SÅ er Bikerjakken bestilt ! Har tænkt på det længe, men har faktisk ikke råd ….. Åhhhh fristelser ….. ( håber den er det værd )

 • I forhold til mini-garderoben, så tillader jeg mig lige at komme med et råd 🙂 – Ingen knapper eller lynlåse i ryggen når de er helt små og ligger stortset hele tiden 🙂

 • Hvilken størrelse er det nu at du har monki-jakken i? Jeg prøvede den nemlig sidste år, og jeg syntes simpelthen at jeg svømmede rundt i den, men kunne ikke prøve den i et nummer mindre fordi det var den sidste der var tilbage. Og vi er nok ca. samme højde og drøjde, så jeg tænker at det måske kan bruges som pejlemærke, for jeg kan selvfølgelig ikke huske hvilken størrelse jeg prøvede på. ☺️😄🙈

  • Jeg har den i medium – men den ER stor:) For mig er det en del af charmen, at man rigtigt kan gå og putte sig i den, som var det en dyne.

  • Præcis, og den lyder SÅ skøn! Men så må jeg hellere lige prøve at klikke den hjem i både small og medium og se hvilken der passer bedst. Tusind tak for din hjælp! 😄😘

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top