Du læser nu
Outfit: Pink Onsdag i Skoven..

Outfit: Pink Onsdag i Skoven..

pink-oversize-strikkjole-i-skoven-barsel-17-of-17

Vi gik en tur i skoven i weekenden. Med barnevogn. Og Cornichon. Det føltes meget voksent, men også meget rigtigt. Nu har hun været her i 15 dage, og jeg har allerede glemt, hvordan livet var før hende. Jeg har unægteligt haft den bedste start på mor-livet man kan forestille sig. Både fordi mit barn er ‘nemt’ i den forstand, at hun (so far og 7-9-13) ikke er ramt af kolik, men tilgengæld har arvet sin fars gode sovehjerte, men også fordi jeg fra start har følt mig ret rolig i mor-rollen. Jeg tilskriver Pix æren.

pink-oversize-strikkjole-i-skoven-barsel-16-of-17

Jeg har virkelig lært meget af at være hans faster. Fra stort til småt. At det er helt normalt, at ens barn får lidt hormonknopper. At man skal lade bleen ligge indtil man er klar til en udskiftning, for de små myr er som indstillet til ellers at tisse på én. At hårtørrer-tricket nærmest altid virker. Hvordan et træt klynk lyder vs et sultent vræl. Den slags. Selvfølgelig er der stadig mange ting jeg ikke ved, og som jeg stadig lærer. Men om ikke andet føles det som om jeg har fået et lille forspring.

pink-oversize-strikkjole-i-skoven-barsel-14-of-17

Og dét giver da noget tryghed, ro og mod til at komme ud i verden. Om det så er en frokost inde i byen, en tur i drive-in bio eller andre udflugter, som får Cornichonens forældre til at undgå følelsen af at være reduceret til trætte bleskiftere og omvandrende madpakke.. Og når det er sagt, har jeg nu også oplevet følelsen af at savne mit barn helt ind i knoglerne, så snart hun har sovet i mere end 30 minutter. Har altid tænkt det var skørt, men I get it now. Og som billederne afslører, så har den her nybagte mor altså også virkeligt små øjne nu og da;)

Støvler – Toga Pulla // Strik – H&M (lignende fra VeroModa) // Jakke – Mango (similar)

pink-oversize-strikkjole-i-skoven-barsel-15-of-17pink-oversize-strikkjole-i-skoven-barsel-7-of-17pink-oversize-strikkjole-i-skoven-barsel-3-of-17

 Kommentarer (4)
  • Kan lynhurtigt tippe om, at kjolen/trøjen i hvert fald hænger i massevis i H&M på Vesterbro i Odense, hvis nogen fynboer skulle crave. Den fine farve frister voldsomt! 😀

    Knus

  • Sikke nogle FINE billeder og hvor lyder det som en dejlig start på mor-livet 🙂 Jeg kender alt til hårtørrer-tricket! Vi havde virkelig stor gavn af appen Sound Sleeper, da min søn var helt lille (han er nu 8 mdr). Den har forskellige lyde, blandt andet lyden af hjerteslag, der skal give den nyfødte baby en følelse af lyden inde fra mors mave og hårtørrer- og vaskemaskinelyde. Det var et stort hit her hos os – måske andre kan få glæde af appen 🙂

    • Bare at babyer (som de er flest ihvertfald) bliver helt rolige ved lyden af en tændt hårtørrer (eller anden hvid støj for den sags skyld) 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top