Du læser nu
Min efterårsuniform: i bordeaux slå-om-kjole fra Vero Moda..

Min efterårsuniform: i bordeaux slå-om-kjole fra Vero Moda..

vero-moda-henna-dot-dress-bordeaux-3-of-8

Mange af jer vil nok kunne huske sommerens slå-om-hit fra Vero Moda – hvis ikke, skrev jeg om den her. Da Cornichonen og jeg for et par uger siden fejrede vores første solo-dag på barsel med en lille shoppetur, hang selv samme kjole pludselig på bøjlen i en ny fin bordeaux farve. Jeg var ikke sen til at slå til, og forudser allerede nu, at den bliver et reelt efterårshit i min garderobe.

Snittet fungerer glimrende til min nyerhvervede mom-bod og så er den let at amme i. To helt nye kriterier, når det kommer til shopping;) Derudover et par øvrige efterårsfavoritter. Skoene fra Vans lever jeg ret meget i og jakken fra Zara ditto. Så jo. Jeg tror, at det her på mange måder bliver min efterårsuniform <3

Kjolen findes (udover denne farve) i  i mange andre fine varianter HER og ellers er denne fra Vila altså også virkelig fin.

Kjole – Vero Moda // Tights – Falke // Sko – Vans // Taske – Gucci // Jakke – Zara (men denne er magen til og 200kr billigere) // Solbriller – Celine

vero-moda-henna-dot-dress-bordeaux-1-of-6

vero-moda-henna-dot-dress-bordeaux-1-of-8

vero-moda-henna-dot-dress-bordeaux-2-of-8

vero-moda-henna-dot-dress-bordeaux-4-of-6

vero-moda-henna-dot-dress-bordeaux-4-of-8

vero-moda-henna-dot-dress-bordeaux-5-of-6

vero-moda-henna-dot-dress-bordeaux-5-of-8

vero-moda-henna-dot-dress-bordeaux-6-of-8

 Kommentarer (12)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top