Min efterårsuniform: i bordeaux slå-om-kjole fra Vero Moda.. - Acie

Min efterårsuniform: i bordeaux slå-om-kjole fra Vero Moda..

vero-moda-henna-dot-dress-bordeaux-3-of-8

Mange af jer vil nok kunne huske sommerens slå-om-hit fra Vero Moda – hvis ikke, skrev jeg om den her. Da Cornichonen og jeg for et par uger siden fejrede vores første solo-dag på barsel med en lille shoppetur, hang selv samme kjole pludselig på bøjlen i en ny fin bordeaux farve. Jeg var ikke sen til at slå til, og forudser allerede nu, at den bliver et reelt efterårshit i min garderobe.

Snittet fungerer glimrende til min nyerhvervede mom-bod og så er den let at amme i. To helt nye kriterier, når det kommer til shopping;) Derudover et par øvrige efterårsfavoritter. Skoene fra Vans lever jeg ret meget i og jakken fra Zara ditto. Så jo. Jeg tror, at det her på mange måder bliver min efterårsuniform <3

Kjolen findes (udover denne farve) i  i mange andre fine varianter HER og ellers er denne fra Vila altså også virkelig fin.

Kjole – Vero Moda // Tights – Falke // Sko – Vans // Taske – Gucci // Jakke – Zara (men denne er magen til og 200kr billigere) // Solbriller – Celine

vero-moda-henna-dot-dress-bordeaux-1-of-6

vero-moda-henna-dot-dress-bordeaux-1-of-8

vero-moda-henna-dot-dress-bordeaux-2-of-8

vero-moda-henna-dot-dress-bordeaux-4-of-6

vero-moda-henna-dot-dress-bordeaux-4-of-8

vero-moda-henna-dot-dress-bordeaux-5-of-6

vero-moda-henna-dot-dress-bordeaux-5-of-8

vero-moda-henna-dot-dress-bordeaux-6-of-8

12 kommentarer

    • Ja du må – den bordeaux hér har jeg i XL, men jeg har samme model i den lyseblå i L og det er lidt same-same 🙂

  • Jeg er altså også fristet af den kjole.. Nu har jeg set på den hele sommeren, og den kan jo tydeligvis også bruges ind i efteråret også. Det må lige overvejes.

    Jeg tænkte i øvrigt på, om du havde lyst til at dele lidt mere om, hvordan I fandt frem til jeres datters navn? Jeg synes simpelthen, det er så fint et navn, og det kunne være hyggeligt at læse lidt om dine og jeres tanker bag 🙂

    • Den kan ihvertfald varmt anbefales herfra:)

      Jeg kan ikke svare dig sådan meget godt på det med navnet – det er et navn vi havde klar i flere år inden jeg blev gravid. Jeg har altid synes det var sådan et fint navn og SKjorten var heldigvis enig – dertil kommer, at Skjortens oldemor hed Elise og så passede det kun endnu bedre 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top