Du læser nu
Gode reads til søndagskaffen..

Gode reads til søndagskaffen..

hogm-mohairkjole-overknee-boots-zara-jakke-asos-9-of-23

Det er søndag, og tempoet på Kysten er langsommere end normalt – hvilket siger en del, considering hele barsels-og-baby-situationen 😉 Nuvel. Jeg håber på, at kunne flankere min søndagskaffe med et par af nedenstående links, mens afkommet sover lur i løbet af dagen.

  1. Alphamama: Jeg har arbejdet med Mie, som i al den tid jeg har kendt hende har vekslet mellem at være irriterende fit og meget gravid – hun er mor til 4 drenge, som mere eller mindre er kommet til verden i hælene på hinanden. Nu har hun startet bloggen Alphamama, der er fyldt med gode tips og sunde opskrifter til en travl mor – fx de her sunde vingummier eller de her babykiks til ømme gummer (som jeg har bogmærket til når den tid kommer).
  2. Hair How-To: The 1-Minute Knotted Half-Updo hos Lauren Conrad – en frisure der testes i håbet om ikke altid at skulle have barselsknold og hestehale.

  3. Ret beset ikke et read, men derimod et watch – Nips-kanalen er sjov og serverer små film i mundrette størrelser perfekt til amme-adspredelse.
  4. Den her anmeldelse, af en serie jeg har på min “to watch”-liste.
  5. “New York becomes your boyfriend or your girlfriend” – Leandra Medine for Mango i fin ny kampagne HER.
  6. Den her artikel om at skabe en fin og harmonisk billedvæg – vi har stadig ikke fået hængt noget på væggene herhjemme…
  7. “Fra gadedreng til millionær: “Jeg er jo bare en nørd der lærte at rejse sig og slå igen” – om serie-iværksætter Moonis Kamil (.. der desværre kræver abonnement.. tsk tsk..)
  8. “Skærer du frugt rigtigt? Se de geniale tricks hér” – det ved jeg ikke, men hos Mad&Bolig har de altså lavet en video om emnet, så måske jeg kan blive klogere 😉
  9. Mere Medine, i den fineste fineste kronik man har gået og ventet på HER.

Jo. Det er vist, hvad det kan blive til. Har I mon nogle hyggelige links, på jeres lister denne søndag?

 Kommentar (1)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top