Du læser nu
#onsdagsønskelisten – Cornichon edition..

#onsdagsønskelisten – Cornichon edition..

onsdagsoenskeliste-cornichon

Puha – man orker det jo næsten ikke, oven på weekendens shoppingsfest, men nu pjækkede jeg også i sidste uge, så må hellere op på hesten igen. Derfor – sidst jeg dedikerede en #onsdagsønskeliste til Cornichonen var dagen efter min termin – nu er hun fyldt 7 uger… Gisp.. Time flies.. Men men – derfor har jeg også lært et par sager om hvad vi mangler, plus det lille myr er allerede vokset ud af sit første tøj. Så altså. Det må være på sin plads med en ny ønskeliste til den lille dame – den får I hér:

 1. Bodyer i uld – gerne med lange ærmer… Nu hvor Cornichonen er blevet lidt ældre er hun også begyndt at savle lidt – min sundhedsplejerske anbefalede derfor bodyer i uld, som ikke ‘lægger sig som en våd hinde’ (her words), hvis der bliver savlet lidt.. Især godt hér i kulden.
 2. Sødt joggingsæt fra H&M – sweatshirten har vi faktisk allerede
 3. Kjolebody med flæser – mega smart, så kjolen ikke kryber op og lander under skuldrene.
 4. Det fineste sengesæt med små kaniner på
 5. Den grå version af den jersey-heldragt vi, uden sammenligning, har brugt allermest… Lynlås er life.
 6. Små uldne futter til når familien skal på skiferie til februar.
 7. Små søde uldne bukser
 8. Drømmesengen fra Sebra… På et eller andet tidspunkt skal hun jo gerne ind på sit eget værelse (gisp… mor har separationsangst)
 9. …. har alle små damer ikke brug for en tylkjole!? Nej!? Nå.. Jeg tænker, ellers at den her kunne være så fin til juleaften.
 10. Aktivitetsbold med det fineste print
 11. Små luffer til små hænder, der godt kan lide og fægte over dynen, når der bliver kørt barnevogn.
 12. Ruskindsstøvler med små sløjfer – igen, til juleaften <3
 13. Uldne strømpebukser
 14. Sød trækelefant (#Bodil) fra Sebra
 15. Flyverdragt til skiferie i Alperne, som er mega lækker og mega dyr, men åh så fin… Jeg er blevet dén slags mor. Er man mindre fjollet, er denne et godt alternativ.  

 

test test

 Kommentarer (6)
 • Åh den der tylkjole! Suk!! Faldt over den forleden og så havde de den kun til str 68 😕 Damen er allerede hoppet i str 74 til trods for at kalenderen siger 6 måneder! 😬 Farmands lange ben! Men ihhh den er så fin 😍

  • Jeg endte faktisk med at købe den i navy istedet – den er såååå fin <3 Fandt den i en fysisk butik i Lyngby og der var mange – også str 74 (og også i den lyserøde) for et par uger siden :-*

  • Ahmen Uh så må jeg jo på jagt. Og når nu man alligevel har en forkølet Bandit til at sørge for vågne nattetimer… 😜 er jo også lige nødt til at se den blå variant! I Roskilde så jeg kun den lyserøde.

 • Kan kun anbefale Ver de Terre flyverdragten! Vi havde den med på skiferie, da min datter var 4 mdr. og den er genial. Vi havde hende med oppe på bjerget alle dage og hun var aldrig kold eller fugtig. Nu kører vi på 3. flyverdragt derfra og vi er så tilfredse. De er så lækre (og pæne!) 🙂

 • Åhhh, jeg skal være faster til en lille pige – men først til foråret, så det er farligt med alle de vinterfristelser! 😉 Sengetøj kan heldigvis bruges året rundt, men mangler der ikke et link til det fine med kaniner?

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top