Du læser nu
#JulPåKysten – om skøre kugler…

#JulPåKysten – om skøre kugler…

julekugler-sjove-2-of-6

Jeg er blevet bidt af en gal julekugle i år – eller… egentlig startede det sidste år, hvor min skøre svigersøs, havde købt en sjov lille julekugle-bil med teksten “Newlyweds” til Skjorten og jeg. I kan skimte den på billederne af kalenderlys-dekorationen i indlægget her.

julekugler-sjove-4-of-6

I år er samlingen blevet udvidet med adskillige flere skøre kugler – det startede med den røde bil med juletræet på toppen, fordi den minder mig om vores yndlings julefilm above them all – Fars Fede Juleferie. Vi ser den hvert år d. 24 om formiddagen – under dynen og flankeret af morgenkaffe og morgenmad på sengen. Den hyggeligste tradition<3

julekugler-sjove-5-of-6

Kuglerne hér er alle fundet i hhv Søstrene Grene og Tiger, der begge har et bredt udvalg af de kitchede kugler. I var flere, der taggede mig i et billede Boligmagasinet havde lagt på instagram af en julekugle croissant og den er seriøst goals. Hvis ikke shipping var dyr, så havde jeg allerede bestilt den – I kan finde den hér.

julekugler-sjove-6-of-6

I praksis tænker jeg, at det bliver noget med, at de bliver hængt på nogle grangrene i en vase med lidt hjælp fra min nevø og niece. Jeg tror de vil synes det er sjovt – og så kan jeg få lov til at have mit æstetiker juletræ i støvet grøn for mig selv 😉

julekugler-sjove-3-of-6

 Kommentarer (6)
  • Jeg elsker mine julekugler fra Florida med julemænd med badebukser og solbriller og skøre flamingoer med drinks. De kan altså bare noget med julekugler, de amerikanere 🙂 Og så er det sjovt at tænke på, at de blev købt i flipflopper og shorts i 35 graders varme, når man hænger dem på træet.

  • Jeg prøver altid at købe et stykke julepynt med hjem når vi har været ude at rejse, det er så hyggeligt når der er et minde forbundet med det.
    Og så er det med at nyde dit æstetisk juletræ lidt endnu, der går ikke mange år får du har en lille hjælper med sin egen menig om hvad der skal hænge hvor.

  • Hvor skægt, min kæreste måtte også bare eje den der T-rex, så nu hænger den og pynter inde på vores kontor (so far..). 😂

  • Vores forældre har samlet siden de var helt unge, på deres rejser osv.
    Det betyder at deres samling nu rummer flere hundrede forskellige, uden en eneste genganger. Det er en kæmpe fornøjelse, når der skal pyntes op hvert år – for der er historie med langt de fleste.

    – K

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top