Du læser nu
#JulPåKysten – om julesokker og nissebesøg..

#JulPåKysten – om julesokker og nissebesøg..

jul-pa-kysten-julehjem-pejs-julesok-3-of-9

I weekenden fik jeg endelig gjort vores pejs ren – vi har stadig ikke haft den i brug, og skal lige tjekke med skorstensfejeren, at alt er ok inden vi fyrer op, så derfor har projektet ligget lidt stille.

Men men – i lørdags og lige i tid til 1. søndag i advent fik jeg det endelig gjort. Jeg tror jeg fejede flere kilo aske ud af den og lige glasruden, der var helt sodet til, fik også en ordentlig omgang (et lille tip, som måske er overflødigt, men sådan en pejserude kan nemt gøres ren med en våd klud dyppet i lidt aske. Det lyder skørt, men det virker).

jul-pa-kysten-julehjem-pejs-julesok-5-of-9

Indtil skortstensfejeren har været forbi, nøjes vi med at fyre op med bloklys, så sådan et par fik jeg også sat ind, så der alligevel kunne komme lidt ‘ild i pejsen’ her i den søde juletid…

jul-pa-kysten-julehjem-pejs-julesok-6-of-9

Derudover har jeg lavet en guirlande af eucalyptus – meget on theme, med min jul i støvet grøn, husker I nok. Jeg har bare bundet et par grene sammen med lidt ståltråd – ingen større videnskab, men simpelt og fint.

jul-pa-kysten-julehjem-pejs-julesok-7-of-9

Oooog så er der også flyttet 3 strikkede julesokker ind. Cornichonen skulle ikke snydes og Skjorten og har jeg to forskellige, der ingenlunde matcher eller, iøvrigt, er specielt æstetiske, så det var en oplagt undskyldning for at indkøbe nye. Jeg har lidt overvejet at sætte navn på med et lille manila-mærke, men det har jeg altså ikke fået gjort endnu. Sokkerne er ikke ret store, så nissen er blevet adviseret om at medbringe små pakker i år – tilgengæld var de også virkeligt billige. Jeg købte dem på AliExpres, og I kan finde dem her, hvis det skulle friste.

jul-pa-kysten-julehjem-pejs-julesok-2-of-9

… Og dér hvor jeg er vokset op, kom nissen altså først for alvor d. 24. om morgenen, så jeg har planer om at hænge kæmpe-sokken (den viste jeg i indlægget HER) op, når vi når så langt;)

jul-pa-kysten-julehjem-pejs-julesok-9-of-9

 Kommentarer (3)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top