Du læser nu
DIY invitationer til barnedåb..

DIY invitationer til barnedåb..

diy-invitationer-barnedab-3-of-6

Vi er gået igang med at planlægge barnedåb for Cornichonen – vi regner med at holde det rimeligt low key for den nærmeste familie og nogle få venner. Det er mit indtryk, at de fleste i vores omgangskreds gør det sådan, og det passer os egentlig helt fint.

diy-invitationer-barnedab-5-of-6

Vi kommer til at byde på bobler, kage og lidt tapas til dem der bliver hængende længe nok til den slags – og så holder vi den bare hjemme hos os selv. Én af fordelene ved at være flyttet i hus, er at man har plads til den slags:)

Ooog i den anledning har jeg været igang med at lave invitationer. Jeg overvejede at bestille nogen på Etsy (der er mange fine – se selv hér), men gik istedet igang i Photoshop selv, og sådan hér er de altså endt.

diy-invitationer-barnedab-6-of-6-copy

Inden jul var jeg inviteret til et pressearrangement af HP i Cecilie Rudolphs studie på Frederiksberg – det er den vildeste kreahule og Cecilie herself er helt vildt inspirerende og har den vildeste karisma og udstråling. Anyways, sidespor. Med hjem fik jeg en HP Envy 6230 fotoprinter og jeg har glædet mig til at have lejlighed til at lege med den. Jeg tænkte, at vores barnedåbsinvitationer var et oplagt sted at starte, selvom jeg nu også smugstartede og printede et par billeder af Cornichonen til oldeforældrenes julegave (.. stort hit!).

Jeg har printet invitationerne på små kort med struktur i papiret som jeg fandt i Bog&Idé til 1kr pr stk.. De lyserøde konvolutter er fra samme sted.

diy-invitationer-barnedab-2-of-6

 Kommentarer (18)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top