Du læser nu
#onsdagsønskelisten

#onsdagsønskelisten

onsdagsonskelisten-ammeedition

Efter popular demand er det blevet tid til en #onsdagsønskeliste med et lidt særligt tema – ammevenlige trøjer og kjoler. Jeg er klar over, at der nok kun er en snæver målgruppe til den slags, så derfor har jeg også forsøgt at finde styles, som bare er fine og tilfældigvis også ammevenlige:)

Når det er sagt, kan jeg ikke lade være med at smile af, at man viser ammevenligt tøj på gravide kvinder. It makes no sense;)

 1. Fiin blondekjole – på udsalg..
 2. Slå-om-top fin til lyse jeans
 3. Mine absolutte favorit ammeindlæg (skarpt efterfulgt af disse)
 4. Jeg levede i dem i graviditeten og nu også hvor jeg ammer – de er ikke ammetoppe som sådan, men elastiske nok til at de fungerer. Og så er de laaaange.
 5. Fin sweater med kryds fortil – praktisk og pænt.
 6. Langærmet tee i fin farve, god til sorte ‘washed’ jeans..
 7. En ammevenlig kjole – perfekt til vans.. [på udsalg]
 8. De rareste amme-BH’er – omend den her også en favorit.
 9. En oversize denimkjole
 10. Tee med fin knudedetalje fortil
 11. Oversize skjortekjole med fin rynkedetalje ved ærmerne
 12. Langærmet tee med sløjfe [på udsalg]
 13. Kimono i det fineste print – jeg ville bruge en sort Sue Long under.
 14. Kryds-trøjen – også i grå.. fordi den er så billig, at man godt kunne købe to farver;)

Jo, det var lidt fine og ammevenlige sager – jeg bruger dog også selv almindelige sweaters og sweatshirts meget, og det fungerer fint, omend det selvfølgelig er lidt noget baks, at sidde med… Men det synes jeg nu man vænner sig til:)

 

 Kommentarer (18)
 • Altså, hvorfor har alle de bh’er den der brede kant nederst? På mig folder skidtet og gnaver i stedet for at være nice 😕

 • Fint indlæg, dejligt med inspiration. Samsøe Samsøe’s toppe og bluser Sue og Sik er geniale til amning, og det DR værd at kigge forbi Butik Sirups hjemmeside (sirup.dk), hvor der er et helt afsnit med ammevenlige kjoler 🙂

 • Hvordan er størrelsen på amme-bh’en? Kan normalt ikke passe bh’er fra H og M, men mangler virkelig og med en 4 dage gammel dreng, render jeg ikke lige ned og shopper med det samme. Tror jeg er Ca samme størrelse som dig

  • Det kan jeg heller ikke – jeg har dem i L og de er deeeejlige. Bløde og stretchy. Har dog ikke verdens kasser, heller ikke i ammerversionen:)

   Og STORT tillyke med din lille dreng. Wauw. Helt misundelig. Jeg vil også føde igen.

 • Jeg elsker dine onsdagsønskelister 😍 og jeg elsker det ammevenlige tema! Og ja, det er virkelig skørt, at det er “gravide” modeller, der skal vise tøjet 😂

 • Frygtede dit indlæg i dag, da jeg altid kommer til at klikke noget hjem fra dine onsdagsønsker, så pfew😅 for temaet, da jeg ikke ammer😉😀

  • Hahaha, du er sød ;-* Jeg er frygteligt tilbage i næste uge med en ‘normal’ version.

 • Mon ikke det er fordi der sidder nogle, der synes det er lige dyrt nok både at skulle investere i ammetøj OG i ventetøj – så er det da smart, at man kan få 2-i-1. Ventetøj, der også kan bruges når man ammer. Eller ammetøj, der nemt kan bruges mens man er gravid. Jeg tror bare det er for at ramme et større publikum og gøre varen lidt mere attraktiv 😀

  • .. jo, altså fra den vinkel giver det fint mening, men som forretning burde de jo – rent ud sagt – skabe et behov for mere tøj end for multipurpose-tøj. De lever jo af at sælge – og hellere sælge en gravidtop og en ammetop, end en enkelt der kan både og;)

 • Tak Acie- har lige klikket blondesagen hjem (selvom jeg har lidt en aversion mod Mamalicious/decideret mamatøj.. men denne her er virkelig fin! – og altså..190 kroner..).

  Jeg har termin med lillesøster på lørdag, og håber den kan agere outfit til hendes dåb i foråret (af erfaring tænker jeg det er rart at være lidt på forkant med tøjet, så man ikke skal fare land og rige rundt med stresssved og nyfødt baby på armen).

  Har også undret mig over, at modeller har ‘bold på maven’ når de sporter ammetøj – ja altså jeg forstår det godt, når det er multi-purpose-sagerne de sporter (altså både til preggo og ammetid), men når det kun er ammetøj?? I don’t get it.

  Når nu du har så god smag (fedte fedte), tror du så, at du ville kunne lokkes til at lave et indlæg om ammevenlige kjoler til bryllup? Vi tager nemlig lillesøster med til bryllup i det jyske til sommer, og der tænker jeg, at jeg nok stadig ammer en del.. Har haft kig på nogle skjortekjoler (bliver hurtigt lidt for casual), og wrap/kimono-kjoler fra Stine Goya, men synes ikke der er så stort udvalg endnu (forår/sommer er måske ikke helt lagt frem endnu), men tænker du har bedre skills end de fleste til den slags 🙂

  Tak for en dejlig blog og god aktivitet herinde <3

 • Super fin collage! Tak for inspirationen 😃 Har du evt. bud på tøj til mor til dåben? Og måske nogle fine DIY’s til bordpynt til dåben? Jeres bryllup var så smukt og fyldt med gode DIY’s!

  • Super gode forslag – har skrevet begge på min ‘content plan’, så de kommer <3

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top