Du læser nu
Om at føle sig smart i skitøj..

Om at føle sig smart i skitøj..

helly-hansen-ski-wear-toj-9-of-14reklame

… det ligger ellers ikke lige for, synes jeg. Eller jo. Men jeg synes bare det er lidt svært – også fordi jeg med alderen er blevet sådan én, der vægter både komfort og funtionalitet ligeså højt som smarthed. Og sådan noget med at føle sig fiks i vatteret tøj, well…. ikke verdens nemmeste opgave, hvis I spørger mig.

I år har jeg derfor allieret mig med Helly Hansen – et skiwear-brand jeg har været glad for i mange år (… sådan en udmelding kræver lidt et #flashback, for ikke at stå og svæve i luften som en dårlig floskel, så værs’go – et styks ung og sprød(ere) Agurk;) )..

helly-hansen-ski-wear-toj-10-of-14

Jeg har i flere sæsoner været på udkig efter et par mere tight bukser, efter mange sæsoner med mere baggy pasforme. Man bliver jo træt af alt, med tiden;) Derfor var tilfredsheden stor, da de her landede i min postkasse kort før jul. Så stor, at jeg selv gik ud og købte et ekstra par magen til, men i sorte istedet. Det sker altså ikke hver dag – jojo, bevares. Jeg får tit ting jeg bliver sådan rigtigt glad for – men det er trods alt ikke hver dag, at jeg bliver SÅ glad for noget, at jeg bare må og skal eje det i flere farver.helly-hansen-ski-wear-toj-7-of-14
Pasformen er super og takket være stretch er de svært behagelige – de vatterede detaljer ved knæene er klædelige og så er de udstyrede med nogle lidt grove sølvlynlåse…Taljen er hverken for høj eller for lav og de er ‘foret’ med blød fleece indvendigt, så man kan holde varmen, selv i -12 grader, som det var, da disse billeder blev taget. I kan læse mere om dem på Helly Hansens hjemmeside lige hér (de findes i 3 farver).

helly-hansen-ski-wear-toj-11-of-14[Nevø: “Du har fået nyt skitøj!”. Mig: “Ja, ser jeg ikke smart ud?”. Nevø,*ryster uimponeret på hovedet*. Mig: “Hva’!? Hvorfor ikke?”.. Nevø: “Huen… Jeg HADER huen”… Ok ok, godt ord igen]

Jakken hører også til blandt de varmere af slagsen, og jeg skifter mellem denne og så min skaljakke afhængig af temperatur. Til påske (hvor vi også skal på ski) er jeg bange for, at den her vil være for varm, men til de tidlige uger på sæsonen, er den virkelig et hit (igen, det var -12 grader, da disse billeder blev taget – så bliver det altså hurtigt koldt at sidde ude og spise frokost, selvom solen skinner).

helly-hansen-ski-wear-toj-5-of-14

Den lever iøvrigt op til alle de tekniske krav jeg har til mit skitøj (dem har jeg tidligere skrevet om her, hvis du gerne vil vide hvad du skal kigge efter, når det kommer til funktionalitet – vandsøjletryk, snefang etc.), selvom jeg lige skulle vænne mig til den lidt kortere og mere damede model end det skitøj jeg ellers har. I like it. Det er bare noget andet end det jeg plejer (og det jo nok også meget sundt, sådan set). Den kan I læse mere om HER (findes også i 3 farver).

helly-hansen-ski-wear-toj-12-of-14

Så jo – sådan holder jeg altså varmen på on og off piste på denne ferie. Off piste, når jeg triller rundt med Cornichonen i vognen. I er flere, der har bedt mig skrive et par ord, om det med baby og skiferie, og det skal jeg gerne gøre. Det kommer<3
helly-hansen-ski-wear-toj-14-of-14

 Kommentarer (3)
  • Lækkert skitøj. Kan desværre ikke få linket til Helly Hansens hjemmeside til at virke. Kommer bare en 403 fejl 🙁

  • Hej
    Hvor ser skitøjet smart ud! ⛷
    Kan dit Stokke-klapvognssæde egentlig lægges helt ned, så Elise kan ligge fladt og sove? Synes ikke det er til at se på deres hjemmeside.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top