Du læser nu
Søde weekend-tid..

Søde weekend-tid..

weekend-brunch-pink-knit-zara-boots-jeans-5-of-6

Weekenderne er virkeligt ikke blevet mindre herlige, af jeg er på barsel – det kunne man jo ellers godt mistænke. Altså. At weekender og hverdag let kunne flyde sammen i ét, når man sådan gik hjemme og havde fri hele tiden (… jeg fnyser af mig selv, for at bruge ordet “fri”, men I ved hvad jeg mener;)).

weekend-brunch-pink-knit-zara-boots-jeans-1-of-6

Denne weekend er ikke mindre herlig end de plejer – vi har været ude og købe nye skistøvler til mig, hentet vores favorit-takeout og været ude og spise minibrunch på den lokale – en avocadomad med pocheret æg og en stor kaffe til mig, tak.

weekend-brunch-pink-knit-zara-boots-jeans-6-of-6

Idag kommer gode venner til morgenmad og i eftermiddag har jeg planer om at spendere myrets middagslur med en god bog og en kop kaffe. Det virker (7-9-13) som om vi har knækket søvn-nødden med hjælp fra en søvnkonsulent vi havde på besøg i sidste uge (tilbage her), og jeg føler mig som et nyt og bedre menneske – deraf krøllerne og ambitionen om at sidde stille med en bog uden at falde i søvn;)

Hvordan spenderer I mon weekenden derude?

weekend-brunch-pink-knit-zara-boots-jeans-4-of-6

 Kommentarer (6)
  • Det lyder skønt – jeg holder slow sunday pt., med en mand der har bagt chokolade crossianter mens jeg har blogget, inden vi går i krig med dagens udflugt til Ikea.

    – A

  • Der er vel også en kæmpe forskel i og med at Skjorten er hjemme hos jer i weekenden?
    Her spenderes weekenden mere eller mindre bare på matriklen, helt uden gæster, det var der brug for efter et par lidt hektiske uger.
    I aften skal jeg dig hjem til mine forældre og se Oscars med min mor og søster, så weekenden er lige udvidet med en dag herfra, for jeg er nok ikke specielt meget værd mandag formiddag.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top