Du læser nu
Weekendglimt fra Kysten..

Weekendglimt fra Kysten..

Weekenderne går næsten for hurtigt for tiden. Nogle gange kan jeg sidde om søndagen og undre mig helt over, hvor resten blev af – så i denne weekend satte jeg mig for, at dokumentere lidt, for så kunne jeg da selv få syn for sagen… Og det kom der altså denne lille omgang billeder ud af.

phillips-hue-smart-home-apple-home-kit-1-of-5[Fredagssnolder af varierende slags – varmede op til aften alene hjemme med sovende baby og damet fjernsyn.. faldt i søvn kl 20:30, haha]

phillips-hue-smart-home-apple-home-kit-2-of-5 [Blomster hjembragt fra middag hos Cathrine, da hun selv skulle til New York – istedet for en tur i skralderen fik jeg lov til at få dem med hjem og nyde.. Så det har jeg gjort..]

phillips-hue-smart-home-apple-home-kit-3-of-5[Fredagskage – bananmuffin fra Lagkagehuset… Mhmm…]

phillips-hue-smart-home-apple-home-kit-5-of-5[Morgenhygge i mors og fars seng – det bedste sted at ligge og hive i sin egne tæer… Åbenbart]

weekendglimt-kysten-3-of-7[Hjemmebagte boller til brunchgæster – glutenfri fiberboller og grove gulerodsboller]

weekendglimt-kysten-1-of-7 [En lur på terassen]

weekendglimt-kysten-7-of-7[To damer på vej på tur i IKEA… Den ene ser mere excited ud end den anden]

weekendglimt-kysten-4-of-7[Lidt begyndende oppyntning til barnedåb]

weekendglimt-kysten-1-of-1[Vi har samlet og udpakket en frygtelig masse nye møbler til en roommake-over på 1. sal, som jeg glæder mig til at vise frem… Blandt andet den her drøm af en lyserød daybed OG et lyserødt gulvtæppe.. Mors værelse<3]

weekendglimt-kysten-5-of-7[Maya Mus – det bedste til små kløende gummer]

phillips-hue-smart-home-apple-home-kit-4-of-5[Morgenkaffe. Serveret på sengen. Liiiidt for tidligt lørdag morgen.]

weekendglimt-kysten-6-of-7[Skjortens gamle Lego Duplo har været i spil, da vi havde besøg af Alfred, Bertil og deres mødre..]

weekendglimt-kysten-2-of-7[… Og lidt sofahæng]

Jo, det var min weekend. Sådan plus/minus ihvertfald. Resten af den, har jeg tænkt mig at bruge med min lille familie. Måske lokke den mindste med i karbad og hente takeout til aften – indisk, hvis jeg får lov til at vælge;) Rigtig god søndag, søde damer!

 Kommentarer (8)
  • Sikke en fin weekend 🙂
    Jeg er nysgerrig på dine lyserøde tallerkner, hvor er de mon fra? :love:

    Kh Mette

  • Hvordan står det til med veloursofaen, i kombi med baby that is? Jeg er så forelsket i veloursofaer, men har sat det lidt på stand-by, da vi har en dreng på 2 og en mere på vej. De sviner sådan synes jeg. Men nu har I jo haft baby+velour i noget tid, så har I gjort jer gode/dårlige erfaringer?

    • So far, so good – og vi havde faktisk et major gylpcident i fredags (ud over mig (alt mit tøj – havde endda gylp i trusserne.. suk), ud over baby, ud over sofadyne, ud over sofa, ud over gulvtæppet). Jeg tørrede det hurtigt op, og så er der ingen problemer. Tit tager jeg faktisk en hårdt opvredet klud og kører henover sofaen, for det er den letteste måde at samle div krummer etc – det lyder lidt strange på velour, men it works!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top