Du læser nu
Weekend-croissanter og et vink farvel..

Weekend-croissanter og et vink farvel..

ganni-leopard-skirt-fairfax-outfit-9-of-13

Det føltes lidt som om vi havde tømmermænd i søndags ovenpå barnedåben. Det havde vi ikke, men luften var bare gået af ballonen, på præcis samme måde, som efter en lidt for sjov fest.

Det er hårdt, sådan at være værter og forældre på samme tid;) Så søndag morgen startede langsomt – ikke helt så langsomt, som den ville have gjort præ-Cornichon, men sådan er alt jo relativt. Hun vågnede lidt over 6 med et grin, og selvom det er ubarmhjertigt tidligt på en søndag, så er det svært ikke selv at starte dagen med et smil, når afkommet er ét stort grin nede i tremmesengen.

Og så var dagen igang. Skjorten er på forretningsrejse i denne uge, og skulle allerede tidligt i lufthavnen søndag. Det passede nogenlunde med, at Cornichonen kunne tage sin formiddagslur i sin ligge-autostol i bilen, så familien kørte afsted. Stoppede på Nørrebro på vejen og købte kaffe og croissanter, og nød solskinnet lidt.

Kørte videre ud til lufthavnen af the scenic route, som Skjorten sagde. Af Amager Strandvej altså. Fik snakket sammen mens Cornichonen snorkede på bagsædet. Og til sidst kysset farvel og vi ses….. Og hvis jeg skal være helt ærlig, så er jeg ret stolt over, at jeg ikke har pevet hverken noget mere eller noget før, over at være single mom i denne uge. Phew.

Nederdel – Ganni // Støvler – Zara // Strik – H&M (gammel) // Jakke – Monki // Hue – Acne

ganni-leopard-skirt-fairfax-outfit-1-of-13
ganni-leopard-skirt-fairfax-outfit-10-of-13

ganni-leopard-skirt-fairfax-outfit-2-of-13

ganni-leopard-skirt-fairfax-outfit-12-of-13

 Kommentar (1)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top