Du læser nu
Finpudset forårsuniform og det endegyldige farvel til preggo jeans..

Finpudset forårsuniform og det endegyldige farvel til preggo jeans..

army-jakke-jeans-skjorte-loafers-3-of-5

Jeg har fået pudset forårsuniformen af, de sidste par uger. Ah, hvor er det herligt, at vejret sådan har været med os – jeg fik sågar at vide i sidste uge, at jeg så helt solbrændt ud. Det har jeg svært ved at tro på, men de mange kilometer med barnevognen kan selvfølgelig have drysset en fregne eller to på min næse.

Jeg har iøvrigt vinket endegyldigt farvel til mine preggojeans. Det troede jeg ellers ikke, at jeg ville gøre, sådan meget frivilligt. Altså – livet i strækbart jersey er jo trods alt svært behaligt, og jeg har jo alle dage været mageligt anlagt;) Men altså… til sidst og efter 9 måneders gradvis udvidelse var det altså lidt svært at holde dem oppe, så nu er de pakket væk. Helt væk. Ikke smidt ud, det var trods alt for drastisk. Men pakket væk. Og jeg lever istedet livet i jeans, der har knap og lynlås – og iøvrigt en formidabel evne til at holde gravidmavens blævrede efterdønninger lidt i skak. Værd at tage med, når nu det skal være 😉

army-jakke-jeans-skjorte-loafers-5-of-5

JEANS // SKJORTE // JAKKE (udsolgt, lignende) // SKO (udsolgt, lignende)

army-jakke-jeans-skjorte-loafers-2-of-5

army-jakke-jeans-skjorte-loafers-1-of-5

army-jakke-jeans-skjorte-loafers-4-of-5

 Kommentarer (8)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top