Du læser nu
En drømme-rejse til champagneland…

En drømme-rejse til champagneland…

en-duft-af-champagne-1-of-1

… Idag er jeg en glad lille lyserød marcipangris – ser I, jeg skal nemlig på tur. Og I skal med. Hvor vi skal hen? Vi skal såmænd til Champagne med Moët & Chandon.

Derfor har jeg også brugt de sidste par uger på at lave grundig research, så jeg er godt klædt på til den spændende tur. Bogen på billedet er Richard Juhlin’s “En Duft af Champagne” – kender I ikke til Richard, så kan I læse det her ret fine interview i Euroman.. Han er ekspert. Champagne-ekspert. Intet mindre;)

LÆS OGSÅ: 5 boblende facts om nytårschampagnen

Bogen gav jeg Skjorten i fødselsdagsgave for et par år siden, og nu har jeg altså selv haft lejlighed til at dykke ned i dens tykke sider, og føler mig særdeles velforberedt til 48 timer i champagnens land.

Vi skal bo her, spise champagnemiddag her, på VIP-tur i Moëts kældre og til champagnesmagning med selveste Benoit Gouez (.. som er så vigtig, at han beskrives på adskillige sider i min store champagne-bog.. jeg kendte ham altså heller ikke pre-research😉).

Jeg GLÆDER mig. Så meget. Også selvom jeg skal være væk fra lille-Møffen i hele 48 timer. Det bliver så spændende, for sådan en lille champagnenørd som mig og jeg glæder mig til at have jer med, formidle og dele. Juhuu. Jeg er lidt i tvivl om, hvor meget jeg når at dele undervejs, men følg lige med på instagram – der kommer til at være ild i den story🔥 I finder mig hér.

 

 Kommentarer (7)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top