Du læser nu
Se min kjole…

Se min kjole…

only-gul-sommerkjole-6-of-6

…. lidt for oplagt overskrift måske;) Anyways – I var så mange, der skrev og spurgte til den gule kjole jeg havde på, på dét billede jeg postede på insta igår, at jeg tænkte, at den fortjente sit helt eget indlæg, selvom den egentlig allerede er med på en sommerkjole-collage, der rammer den digitale matrikel i løbet af ugen (… men det kan I jo ikke bruge til så meget – endnu;)).

only-gul-sommerkjole-4-of-6

Den er fra Only og I kan finde den online lige hér – jeg er lidt i tvivl med størrelserne, for på skiltet på den jeg købte i fysisk butik hed størrelserne S, M og L, mens de online hedder 34-40. Jeg har en L, og gætter på, at det svarer til 40. Min er, iøvrigt, en meget almindelig L. Hvis ikke er man er til gul, findes den også i sort:)

only-gul-sommerkjole-1-of-6

Billederne i øvrigt fra min allerførste Mors Dag, som blev markeret på allerfineste vis. Jeg fik lov til at sove længe og vågnede til morgenbrød fra bageren, blomster, gave og en glad Cornichon.. Vindende kombination.

only-gul-sommerkjole-3-of-6

Ud på eftermiddagen fik vi besøg af hendes mormor&morfar, onkel, Gudmor, fætter og kusine. De to sidstnævnte havde en fest med en sprinkler vi satte op i haven, mens de voksne slappede i loungemøblerne med et glas bobler… Senere tændte vi for grillen og sommerlykken var til at tage og føle på. Jo. Jeg fik altså både morgenbrød, Cornichonsmil, klem fra Pix&Nix, bobler, sommermad, en buket blomster og en virkelig fin ring – hvad mere kan man ønske sig, af sin allerførste Mors Dag?

only-gul-sommerkjole-5-of-6

Fin kjole fra Baum & Pferdgarten

 Kommentarer (10)
 • Altså, jeg tænkte det samme, ang den meget fine kjole. På deres hjemmeside står der også at det er en maxikjole. Godt nok er du en lang agurk (hehe) men den ser da noget kortere ud end maxi på dig 😄

  • … Og samtidig står der også, at kjolen er 137cm lang i str 38 og man skal godt nok være bette for at det er en maxi-kjole, så deeeeet;)

  • Haha, du siger noget 😂
   Måske er der ikke andet for, end at jeg må lade det komme an på en prøve 😊

 • Nu spørger jeg lige igen. Håber virkelig det er ok 🙈 Hvor er din datters fine hvide bloomers fra?

  • ups – har du du spurgt før? Det har jeg misset – undskyld! De er fra H&M, men købte som del af et sæt med en kjole 🙂

  • Det skal du ikke undskylde. Det kan du ikke vide, jeg skriver sommetider Rka eller Rikke A. Du er altid sød til at svare 🙂

 • Er jeg den eneste, som ikke mener det er samme kjole?

  Har du kappet noget af bunden Acie? For online er der da tydeligt et stykke yderstof, som er meget længere end underkjolen?

  • Nej, jeg har ikke kappet noget af bunden – jeg er bare lang. Kan godt se, at yderkjolen er krøbet lidt op på disse billeder, men står jo med Cornichonen på armen (eller rækker armene over hovedet), så det er derfor. Når jeg kigger ned af mig selv idag (.. hvor jeg også har den på, forstås) er yderstoffet længere end underkjolen.

   (Man kan heller ikke vide, om den prototype de har haft til foto har haft en lidt kortere underkjole end den model de endte med at producere. Jeg tænker, at det let kan være tilfældet. Er reeeeet sikker på, at det er samme kjole:) )

  • Undskyld, jeg lige blander mig i kjolemysteriet;) Jeg har en opklaring på sagen: Jeg var nede i Only i går og så, at kjolen hænger i to forskellige udgaver – den ene er fra mærket Only og er en maxikjole (det er dem hvor størrelserne er i numre, 36, 38, 40 osv.), den anden var lidt kortere og fra et undermærke der hedder Studio. Den var i størrelserne S, M, L osv. Så det er nok den fra Studio (som er et undermærke til Only) du har på, Acie?

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top