Du læser nu
Bryllupsfeber: artikel om vores bryllup på ALT.dk..

Bryllupsfeber: artikel om vores bryllup på ALT.dk..

acie-bryllup-toscana-artikel

Jeg holder (forhåbentlig) aldrig op med at være lidt af en romantiker – jeg sætter umådeligt stor pris på, at kunne se verden gennem lidt lyserøde briller, selvom det til tider kan være svært. Men sådan et royalt bryllup kan altså virkelig få romantikeren op i mig – og ikke mindst, få de barnagtige prinsessedrømme til at blomstre.

Jeg glæder mig næsten helt til Cornichonen bliver stor nok, til at hun gider være prinsesse (… eller “komsesse” som min niece kaldte det i mange år.. Too cute!), så jeg kan udleve nogen af prinsessedrømmene gennem hende. Hér på matriklen skal vi aldrig gå ned på hverken tylskørter eller enhver undskyldning for at fejre kærligheden.

Anyways. I dagens anledning, tænkte jeg, at det var på høje tid, at jeg fik vist jer den fine artikel, som ALT For Damerne altså præsterede om vores bryllup – den blev udgivet kort efter Cornichonens fødsel, og så har jeg aldrig fået linket i dette forum, men sådan en bryllupsdag som idag, må da være den helt rette anledning… I kan læse den lige her.

Og psssst – står du foran et bryllup og er igang med den store planlægning? Eller er du bare også en håbløs romantiker? Så har jeg en ret elaborate bryllupskategori hér på bloggen. Den kan I finde hér.

Skal I mon se royalt bryllup idag?

bryllup

 Kommentarer (5)
  • Så fin en lille artikel 😍 Jeg så royalt bryllup fra DR1 startede til de sluttede 😅 Nåede at støvsuge alle de britiske medier tom for nyheder om brylluppet og få royale abstinenser indtil jeg indså, der er Royal Run i dag og hele ugen er fyldt med fejring af kronprinsen inden det kulminerer i weekenden med to fulde aftener i træk med fødselsdagsfejring ❤️ Jeg er vild med det og royalist helt ind til benet, så jeg forbereder mig på gigantiske abstinenser på mandag 😅

  • Det var sådan et smukt bryllup i havde jer 😀

    Lagde lige mærke til at de har linket til acie.com i bunden af artiklen og ikke acie.dk, det ved jeg ikke om du vil gøre dem opmærksom på, men det er da en skam hvis folk ik kan finde ind på din bolig her på nettet 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top