Du læser nu
Sommerdage, der blev til sommeraftener… og hele dage i badedragt.

Sommerdage, der blev til sommeraftener… og hele dage i badedragt.

acie-ellos-badedragt-pool-dress-hvid-5-of-6annonce

Det er som om, der næsten går ild i himlen, når solen sådan går ned ovenpå et ordentligt tordenskrald… Jeg blev ellers noget lang i masken, da regnen pludselig stod ned, og jeg ellers lige havde tænkt, at jeg skulle have taget billeder af weekendens hjemmeuniform, men wow – regnen var jo det hele vejr.

acie-ellos-badedragt-pool-dress-hvid-2-of-6

De af jer, der følger med på mine stories har nok luret, at jeg har spenderet en del tid i badedragt de sidste par varme uger – for helt, who wouldn’t, når det sådan slikker sig op ad 30 grader og man iøvrigt tilbringer det meste af sin tid i haven. Og damer – jeg tror jeg har fundet den perfekte badedragt. Den mest flatterede badedragt. Lige gyldigt om du er høj, lav, blød, tynd eller anything in between..

Jeg har den på hér, men ved godt, at den er svær at se – jeg synes alligevel lige, at det var offensivt nok, at stå i badedragt klokken lidt over 21 om aftenen og gøre sig til. Men I kan altså se den hér. Den findes i 3 forskellige farver og jeg har den sorte – men overvejer at bestille den blomstrede hjem også. Størrelsen er meget normal, og dens snit er simpelthen så flatterende, regardless af facon – men det kan I se på modelbillederne (jeg elsker Ellos for deres inkluderende stil) Jeg er helt begejstret – og der er -30% på den (og andet badetøj) lige nu.
acie-ellos-badedragt-pool-dress-hvid-3-of-6

Derudover har jeg udvidet samlingen af hvide sommerkjoler med endnu én – denne gang en let chiffonsag i maxi-længde. Vi skal til Sydfrankrig til sommer og jeg glæder mig til at gliiide rundt langs poolen i den, iført mine solbriller og min (indrømmet) lidt overdimensionerede hat. Jo. Den er et hit. Og meget smuk. Jeg kunne også sagtens finde på at have den på på fx marked (“Trois pêches, s’il-vous-plais!… Et un petit concombre!”) med et par denimshorts under. Ja, og alstså badedragten, forstås. Og så måske et par espadriller (de stribede nedenfor er pt på udsalg til 139kr!) og min stråtaske. Parfait!

Hvad jeg ellers gerne ville pakke i sommerkufferten, kan I se hér nedenfor.. Florlette kjoler, badedragter, espadriller og den slags – og iøvrigt er der (min) -25% på alt Ellos (også møbler) lige nu.

Jeg glæder mig SÅ meget til vi skal afsted på ferie. Har I mon booket årets sommerferie endnu?

ellos-pool-marrakech-kampagne-sommer

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // 9 HER // 10 HER // 11 HER // 12 HER // 13 HER

 Kommentarer (17)
 • Den hvide kjole er virkelig fin!! Hvordan er størrelsen? Må jeg spørge hvilken størrelse du har den i?

 • Og under produktbeskrivelse skriver de ‘helforet model’ 😅 Så fik man da en betegnelse på sin figur

  • Hahaha – nej, jeg tror de mener at badedragten har for. Altså – der er to lag stof. Og at det er hele dragten der er foret – så altså helforet… Men “helforet” lyder iøvrigt ganske rammende for min figur også, fnis.

 • Jeg har kigget på den hele weekenden, den er simpelthen så pæn! Jeg er dog i tvivl om, om den støtter nok ved barmen. Synes du der er god støtte ved brystet? 🙂

  • … Det synes jeg – men når det er sagt er jeg altså ikke begavet med de største kasser, så mit erfaringsgrundlag er måske ikke det mest solide. With that being said, synes jeg det ser ret fornuftigt ud på modelbilledet!

  • Det ser nemlig ret fornuftigt ud på billedet. Må tage mig sammen og give den et skud. Det er jo ikke ligefrem en sag man bliver ruineret af.

   Tak for hurtigt svar!

 • Den blomstrede er da også SÅ fin, overvejer virkelig at bestille den hjem! Vi skal på roadtrip til Cali med et par afstikkere til Nevada og Utah. Vi eloper egentlig til Vegas(ingen ved vi skal giftes), og holder så en bryllupsfest hjemme på et andet tidspunkt – jeg glæder mig SÅ meget!

  • Ej, hvor lyder det også magisk!!

   Vi overvejede faktisk også kort, at blive gift i Vegas – Skjorten havde friet nogle dage inden i LA og vi havde ikke fortalt andre end vores nærmeste om forlovelsen.. Meeeen – så ville jeg gerne være forlovet i mere end 5 minutter, så vi aftalte at en eller anden dag, så skal vi ‘renew our vowes” i Vegas 🙂

 • Jeg har en ret lang overkrop (åbenbart), så jeg kan aldrig passe badedragter, i hvert fald ikke uden at få 4 baller…
  Er denne dejlig lang i det?! Tænker at du er en ret høj sag, så hvis du kan passe den, kan jeg måske også! 😀

  • Det tror jeg! OVervej at gå en enkelt størrelse op bare for længdens skyld. Det overvejer jeg at gøre med den blomstrede 🙂

 • Så fik jeg da lige bestilt en badedragt 👍 Tror du har helt ret angående pasform – så hermed bestilt
  Du har i øvrigt virkelig god stil som jeg “stjæler” fra

  • Uh, jeg håber du bliver glad for den! Jeg er selv kæmpe begejstret 🙂

   Og tusind tak, hvor er du sød – jeg bliver så glad for sådan et kompliment💗

 • Åh, dine collager er altid så farlige, fordi vi har skræmmende ens smag. 😂 Jeg er dog vild med dem uanset, og jeg tror simpelthen at jeg er nødt til at få klikket den badedragt hjem. Synes det er så svært at finde en badedragt når man er lidt lang i det, så den må være lige det jeg har ledt efter. 😄🙌🏻

  • Hahaha Sara – jeg kan altid regne med dig! Vi burde dele klædeskab – det ville være en win for begge parter 😘

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top