Du læser nu
Weekendshopping á la feriekuffert..

Weekendshopping á la feriekuffert..

Phew – kan I holde varmen derude??? Sommeren føles nærmest som én lang feriedrøm. Sådan outfit-mæssigt ihvertfald. Ikke sådan iøvrigt. Bortset fra varme weekender i haven og på stranden – de lugter lidt ferieagtigt. Anyways – jeg tæller ned til vores tur sydover. Det bliver SÅ dejligt. Og jeg er også allerede igang med at pakke den mentale kuffert med drømmeoutfits.

Det er noget med lange, løse og flagrende gevandter. Gerne i bomuld. Stråtasker, stråhatte og sko lige til at stikke i. Og så en masse striber (skal jo til Frankrig, mais oui!) og hvid. Fordi det er så pænt til brune ben. Og små fregner på næsen. Og koralfarvet neglelak.

Jo. Hér er et par sager, der gerne måtte trylle sig med i min feriekuffert.

 1. Flæser og kraftig jersey – behageligt og pænt!
 2. Den perfekte badedragt
 3. Et solkys på toppen
 4. Lang og flowy i fine farver
 5. De mest perfekte solbriller
 6. Bomuld og lidt oversize – den mest behagelige kombi til varme dage..
 7. Lidt skør og skulpturel
 8. Offshoulder, hi-low og wrap i én og samme sommerkjole
 9. Den pæneste strandkjole
 10. Til mor
 11. … og til Møffi.
 12. Jeg kan ikke stå imod, når der kommer til hvid broderie anglaise..
 13. Stråtaske med kaktus-humor
 14. Jeg misser altid én… For fan’.
 15. Fin off-shoulder sag
 16. Emily’s fine slip-ins for Flattered
 17. En coverup til pooldagene

Og pssssst og sidenote – der er -25% på Boozt her i weekenden med koden WOW25 – jeg kunne godt denne her kjole fra Designers Remix, denne her badedragt fra Ganni og denne her kjole fra Baum.

 

 Kommentarer (2)
 • Tak! Eller nu må vi se, men jeg har længe vidst at jeg skulle have mig en ny badedragt. Kunne dog ikke helt overskue at finde en online og egentlig heller ikke inde i byen. Men nu har jeg bestilt, den du vidste som nr. 2. Den er godt nok fin! Håber den et bare nogenlunde når jeg for den på 😉

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top