Du læser nu
Træt mor og skamløs selvpromovering…

Træt mor og skamløs selvpromovering…

Jeg var egentlig igang med dét der post om de nye møbelklassikere (meget kan man sige om mig, men hurtighed er ikke min force i disse barselsdage… Og med den leveringstid mærker jeg også et (selv-forskyldt) forventningspres.. Ak ja.. Det kommer. Jeg lover. Det gør jeg virkelig.), men vi havde en lidt barsk nat (fordømte ører) og den mindste af os er blevet småforkølet på mandemåden (dvs den måde, der egentlig ikke er ret slem, men som virkelig koster meget pjevseri), så jeg er træt. Virkelig træt.

Og jeg burde virkelig have brugt lurerne på også selv at lukke øjnene – men så var der jo lige den der mail, det der vasketøj og roder stuen ikke også lidt vel rigeligt? Og jeg har vist heller ikke noget rent undertøj og de der jordbær i køleskabet skal altså laves til marmelade NU, hvis de ikke skal rådne, og det nye bord bliver leveret mellem 13 og 18 og og og og og… Suk. Lærer man det nogensinde???

Så altså. Dét med de nye møbelklassikere var alligevel at skyde over målet lige idag. Det kræver for megen tanke. Det gør lidt skamløs selvpromovering (.. selv-proMORvering?) derimod ikke – og hvis ingen andre gør’ed for én, så må man jo selv, ikke sandt? Så here we are og værs’go;)

Søde damer – jeg må altså lige slå et slag for egen instagram-profil. I er overordenligt mange flere, der læser med i dette forum end der følger med på instagram – mon I har overset mig? Hva’? (den eneste plausible forklaring, hvis man spørger mig;) ). Jeg synes i al beskedenhed, at der er både pænt og hyggeligt – nogle gange endda sjovt (men det er mest Elises fortjeneste), så ku’ I ikke lige svinge forbi? Det ville jeg blive SÅ glad for. Virkelig og helt seriøst:)

… Og with that – jeg er ikke den eneste, der skal have lov til at baske i egen glory – så ku’ I ikke godt lige smide et link til jeres instaprofiler også? Hvis I altså har lyst og føler at de er del-værdige? Så kan vi køre en fælles runde selvpromovering og jeg ville altså elske, at se hvem I er og følge med den anden vej også<3

I finder mig på instagram lige her

PS: Fik jeg sagt, hvor glad jeg ville blive, hvis I vil følge med?

 Kommentarer (35)
 • Jeg følger dig allerede på Instagram, for du har bare det Smukkeste univers. Hvis du vil kigge forbi mig(og det ville være en totalt ære :D) kan du finde mig på: digitalmor.dk

 • Jeg følger med herinde og har gjort det i ? år og selvfølgelig også på insta 😀 Min hedder rijah og ved ik om den er del-værdig, det er sådan ret random ting der kommer på derinde 😛

 • Selvfølgelig følger jeg da med i det pink insta-univers

  Hvis du gider se på andres rejser, champagne, mad, mænd og alle de gange, hvor man bare falder igennem, så er du velkommen henne hos mig på C and the City.dk (Hedder det samme på Insta)

  Der er ikke så pænt som her, men der er ærligt og sjovt (Synes jeg selv 🙂 )

 • Jeg følger dig selvfølgelig allerede på IG 🙂

  Hvis ikke man går alt for meget op i at ‘feeded’ ser lige så pænt ud, som ved dig 😀 er der negle, rejser og en lille smule ukategoriseret på @annekristinahartvig

 • Sikken en god ide – sjovt folk ikke finder ind til dig 🙂 Jeg fulgte faktisk med på Insta hos dig før jeg kom til bloggen 🙂

  Er man til glutenfri mad og livsstil kan man følge mig på @glutenfrimagi 🙂

 • Jeg synes virkelig også dit univers er hyggeligt på insta, hvor jeg bestemt også følger med! Min profil er kammachristensen 🙂

 • Jeg hedder @emmaahlgreen, og jeg synes selv, at der er ret hyggeligt i mit lille univers 😉 Og hos dig følger jeg selvfølgelig allerede med!

 • Har ikke en instagram konto så kan desværre ikke bakke dig op der. Men følger glædeligt med her på siden – håber også det tæller 🙂

 • Jeg er ikke så god til at få blogget, for livet som business woman, mor og kone tager godt nok tid… (Desværre, Acie – det bliver ikke bedre!). Men min Instagram-profil lever da, og jeg synes selv, den er hyggelig – en god blanding af business trips og familieliv (og min 5-årige søn er altså ret sød og fotogen – det er ikke kun mig, der siger det…). Så følg endelig med: instagram.com/carolinecalov

  • Jeg er også med både her og på Insta: To gange mini-gurk = ikke dårligt! Jeg har seriøst et baby-crush på dit barn, Acie 😀

   Jeg hedder lisakirketerp på Instagram, og du er velkommen til at følge med – for tiden er min profil ret domineret af solsorte 😉

 • Jeg følger allerede med i din hverdag på Instagram. Du er velkommen til at kigge forbi min profil clangelo 🙂

 • Acie du er min favorit både her og på insta 🙂 Elsker din blanding af baby, bolig og mode, især efter jeg selv er blevet mor.
  Jeg kender SÅ godt til det med at stæse rundt når barnet endelig sover lur i stedet for selv at få sovet – min kæreste forstår det slet ikke, hæ.

 • Jeg følger kun med her fordi jeg ikke magter flere danske bloggere med udelukkende danske læsere, der skriver engelske captions på insta. Sorry ’bout it 😂

  • Acie skriver da dansk på sin instagram? 🙂 i hvert fald til billederne.

  • .. Alt er et jo et definitionsspørgsmål – 90% er på dansk, 10% er på engelsk så på sin vis har I jo begge ret:) Og fred være med, at man ikke gider/kan læse engelsk.

   (men hov hov Ida – ikke udtale sig om den geografiske sammensætning af min læserskare, for den kan du ikke vide noget om, og dét du skriver er forkert;) )

 • Det er et fint univers du har dig! På min Instagram er det mest fine øjeblikke fra hverdagen der huserer.ofte med to små skønne mennesker i fokus😄 @falksen

 • Jeg følger allerede med – og synes bestemt at der er både fint og mega hyggeligt i din instaverden! 🌸

  Jeg selv hedder soyainthehouse på insta – navnet – en festleg for år tilbage tog om sig, og jeg har aldrig fået det ændret 🤷🏽‍♀️🙈

 • Jeg følger dig allerede og det er så hyggeligt at følge dig og Elise, for jeg er solomor til en dreng der er to uger yngre end Elise. Jeg huserer på ‘frkforsom’ på Instagram🎈

  • Ej Line, hvor er jeg glad for at støde på dig her! Det lyder vildt stalker-agtigt, men jeg så dig forleden inde i byen, og kom i tanke om, at jeg da engang fulgte dig på din blog, men ikke længere, og nu kunne jeg simpelthen ikke komme i tanke om, hvad du hed 😀 Så jeg er glad for, at jeg fandt dig her, det gav lidt hovedbrud må jeg sige, haha 😉

 • Jeg følger allerede med – til stor fornøjelse 😊 Følg gerne mig og min hverdag med mand og barn (2 år) @cillebredahl

 • Jeg følger allerede din insta på min private profil. Og ja. Det er hygsomt. Da min private profil er… Hmmm… privat, vil jeg også skamløst promovere min passion, hobby og mit arbejde på @a.d_ni

 • Jeg følger allerede med, og er enig i at der er mægtig hyggeligt og pænt.
  Jeg hænger ud på @sabrinahoerup, hvor det handler om hverdagsliv og maaaad

 • Hvis man er til gode deals på eBay, så kan man svinge forbi min instagramprofil eller min blog.

  Jeg tester og anmelder de fleste ting, inden jeg deler dem 🤗

  Man kan følge mig via BlogLovin’, hvis man er til det, men ellers tryk her:

  http://Www.tippet.dk

  Brugernavn på Instagram er Tippet.dk

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top