Du læser nu
Breakfast in bed..

Breakfast in bed..

Ovenpå en helt og aldeles glimrende date night igår og Cornichonens første overnatning ude (… der naturligvis er gået over al forventning og barnet har sovet bedre end hun gør herhjemme.. Føler lige dele lettelse og #areyoukiddingmekiddo ), er der dømt slap søndag på Kysten…

Vi spiste middag på Madklubben Østerbro – tre retter, cocktails og tagterasse i solskin med udsigt over byens tage. Helt glimrende. Vi har allerede besluttet at vi skal afsted igen snarest, og dét med min svigersøs og storebror (.. det ved de bare ikke endnu;)), og det kan, således, varmt anbefales. Og så efterfulgt af et brag af en koncert i Parken.

Det var Beyoncé jeg var kommet for, men JayZ der leverede festen – mon andre har det på samme måde? Beyoncé tabte mig tit undervejs – fra høj ekstase når de første velkendte toner af et favoritnummer lød ud af højtalerne til lidt flad stemning halvvejs, når den ikke rigtigt blev fulgt til dørs (… i modsætning til koncerten i juli 2016, der var et brag af dimensioner). JayZ, derimod, fik Parken til at koge gang på gang. Når det er sagt, så var det altså en feed koncert.

Anyways. Søndag morgen. Og stadig alene hjemme – lidt endnu. Vi kører breakfast in bed flankeret af fjernsyn. Hvis I mangler inspiration til letfordøjelig fjernsynsunderholdning kan jeg på det varmeste anbefale “Lys i Mørke” på DR TV – det er sjovt, på den underspillede måde og med et lydspor leveret af Søren Ryge, er det afslappende helt ind i knoglerne. Og så naturligvis Frede’s “Min Klub” – fantastisk og noget vi gider se sammen, som par. Og sidst, men ikke mindst, så venter jeg (i ægte #fangirl-stil) på Janni Deler og Jon Olssons wedding-vlog, der skulle dukke op hér i løbet af dagen. Jo, dét var det. Og nu må jeg vist hellere på hentet en Cornichon på Frederiksberg – jeg savner hende altså også lidt;)

 Kommentar (1)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top