Du læser nu
Mig og min kedelige garderobe..

Mig og min kedelige garderobe..

Der er ting, jeg har lært at sætte mere pris på med alderen. Det kedelige, herunder. Men havde I spurgt mig for 5 år siden, er det ikke sikkert, at jeg havde svaret det samme – selvom hangen til jeans og skjorter alle dage, har været svær at tøjle.. End ikke i den periode, hvor jeg flirtede med outrerede Acne-sko og andre mærkværdigheder. Jeg kan ikke lade være med at rulle lidt med øjnene af mig selv, når jeg tænker tilbage… Mon stilforvirring bare er en del, af at være midt i 20erne? Eller var det bare mig?

Da jeg var til lanceringen af Anine Bing’s kollektion for Gina Tricot, kunne jeg ikke lade være med at lege med tanken om, hvad jeg selv ville lave af sager, hvis nogen spurgte mig om jeg ville designe en kollektion. Resultatet af mine overvejelser var… well… ikke banebrydende. Et par gode jeans, en klassisk skjorte, en læderjakke, en blazer, en armyjakke, en lille hvid sommerkjole i broderie anglaise, et par slacks, en grå oversize strik og en lille sort festsag i et behageligt, men flatterende snit.

For det er jo – i store træk – dét jeg går i. Og således altså også på disse billeder – omend min kappe fra Blaire tilføjer en smule glamour til det kedelige, som altså og med alderen, er blevet særdeles positivt ord, når det anvendes om min garderobe…

For måske er det dén, der trykker. Alderen. Altså – måske er det fordi man er ‘landet’ (eller, så meget som man nu i det hele taget kan.. jeg tror aldrig man lander 100%, men det er en anden snak) mere end man var i sine 20ere. Måske er det også derfor, at det efterhånden er blevet lettere at erkende, at man ikke behøver at eje alt, man synes er flot. Alt man synes er smart… Noget jeg var uhyre dårlig til tidligere. Men man lærer jo også, at der er nogle ting, man får gået med – og andre ting man ikke får gået med. Og at sidstnævnte er den slags, man bør lade blive hængende i butikken. Selvom det er svært, at og naturligvis stadig glipper nu og da..

Men i sidste ende – og fordi man kender sig selv – ved man godt, at man i højere grad vil få gået med den hvide skjorte og de blå jeans, end den gule offshoulder kjole. Selvom den er virkelig pæn. Og så ender man efterhånden dér, hvor jeg er – med en kedelig garderobe 💗

Jeans // Skjorte// Kappe // Taske (fra Frankrig – lignende) // Solbriller 

 Kommentarer (10)
  • Jeg kan kun give dig ret. Kald det kedeligt, eller kald det klassisk 😉 Så længe jeg engang imellem kan ‘skeje ud’ med lidt print og farve – trangen er sjovt nok størst her over sommeren – så befinder jeg mg absolut bedst i klassiske, stabile styles i farverne sort, grå, hvid og mørk blå.

  • Det kommer nok ikke som nogen overraskelse at jeg ikke synes din garderobe er kedelig, kære Acie. Formentlig fordi vores klædeskabe nok ville være skræmmende ens! 😂❤️ For mit eget vedkommende synes jeg tit det hjælpe at pifte de “kedelige” basics op med noget tilbehør i lidt mere vilde farver og mønstre. ☺️

  • Jeg havde engang også ubønhørligt meget smæk på farverne – mønstrede nike sneaks, baggypants og t-shirts med tegneserieprint var især store hits. Nu er jeg meget mere til dusede farver, blomsterprint og porcelæns øreringe, selvom der stadig strømmer hiphop ud af højtalerne 😉 Hver ting til sin tid.

    – A

  • Jeg har lidt de samme overvejelser omkring min garderobe – men det havde altså været et endnu bedre indlæg hvis du også havde vist nogle af dine gamle outrerede ting frem 😉 😀

    • Hahaha – de findes i arkiverne. Det er bare, at gå i krig. Jeg husker det som om at 2010 var et særligt herligt år! 😉

  • Jeg synes på ingen måde du har en kedelig garderobe! Du ved hvad der fungere for dig og så er det da nemmere at klæde sig på når klædeskabet kun indeholder det man bedst kan li` at være i! Points til dig fordi du deler, også det mindre glamourøse 😘🍾

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top