Du læser nu
10 års jubilæum – let’s celebrate!

10 års jubilæum – let’s celebrate!

Jeg ved ikke helt, hvad jeg forestillede mig, da bloggen hér blev oprettet i 2008 – én ting er dog sikkert: jeg havde ikke regnet med, at vi ville sidde hér 10 år senere og kunne fejre mit (og jeres) 10 års jubilæum.

Det er ikke destomindre tilfældet – juli markerer Acie’s 10 års jubilæum og dét kan I bide spids på, at jeg har tænkt mig at fejre. Er det ikke bare crazy? 10 år hér på domænet? Der er altså også dage, hvor jeg føler mig som the grand old lady i blogland og med 10 år på bagen, synes jeg godt, at jeg kan tillade mig den følelse:)

Jeg har linet fest og festivitas op – en stribe lækre giveaways og eksklusive rabatkoder (.. 10 for nu at være præcis) har jeg tænkt mig at drysse ud over over hele juli, som tak for jeres engagement, deltagelse og kommentarer i løbet af de sidste 10 år. Og så naturligvis en masse andet sjov – et festligt (.. og tåkrummende) blik i bakspejlet blandt andet.

Den første give-away skyder jeg igang imorgen – jeg håber sådan, at I vil være med til at fejre mit store jubilæum. Tænk, at vi nåede så langt venner!

TAK for jer <3


 Kommentarer (52)
 • Takk for at du lager en blog som aldri får deg til å bli nedtrykt og få dårlig selvfølelse men som ofte får en til å smile ☺️ Eller få lyst på lekre klær 😘

 • Stort tillykke med de 10 år! Jeg har fuldt med det meste af tiden, og husker dig også fra de glade dage på jubii debatten 😉

 • Tillykke 🎈✌🏻😊
  Husker ikke hvor længe jeg efterhånden har fulgt med, men det er efterhånden mange år.
  Glæder mig til at være en del af din fejring!

 • Jeg har også hængt på siden “debatten” tiden. Tænk sig hvor meget, der er sket siden da! ☺️☺️

 • Stort tillykke og tak for en go blog! Har fulgt dig længe, siden du var i Stockholm, hvornår var det? Har selv boet i Stockholm i 3 år efterfølgende, men er nu også hjemvendt til DK 🙂

 • Tillykke med det! Jeg kan huske du var en af de allerførste jeg begyndte at følge med hos i blogland og har heldigvis hængt på lige siden 😀

 • Hvor er det vildt! Og jeg tror, at jeg har læst med en 7-8 af årene. Også rimelig vildt 😀

 • Tillykke med de første 10 år 🙂
  Sikken bedrift! Jeg har kun været med i nogle år – siden jeg fik øjnene op for blogs. Held og lykke med de næste 10!

 • 10 år – det lyder helt vildt og lidt uvirkeligt 😱
  Kæmpe stort og hjerteligt tillykke 🎉🇩🇰 Det er godt gået og super flot arbejde.
  Det er en fornøjelse at følge dig her, og du gør det virkelig flot 👌
  Tusind tak for at du er lige præcis her ❤️

 • Det er så vildt at tænke på, at du nu har blogget o 10 år. Som jeg skrev på IG. så er jeg ret overbevist om, at jeg har været med næsten fra start af.. Gennem alle dine rejser, studietiden, din protestbloggerpause, dine nye roller som både faster, kæreste, kone og ikke mindst boligejer 🙂 Altid har du kræset for dine indlæg, og det er dejligt at se. at du aldrig er ‘faldet af på den’.

  TAK for 10 år, jeg håber mange flere er i vente. TILYKKE!!!

 • Kæmpe stort tillykke med de 10 år 🙂 Altid inspirerende og underholdende at klikke herind! (Og nogle gange lidt dyrt :p ) Fortsæt endelig de næste 10 år også 😀

 • Jeg har fulgt med siden Jubii debat og mundlort om mænd og mode👏👏 Jeg glæder mig til ti år mere 😍

  • Hvor er det godt husket (det med mundlorten, haha – mit gamle tag…) – TAK fordi du følger med!!

 • Lyserød er altså en glimrende farve til dig! 😊 Og tillykke med jubilæet! Jeg er én af dem, der ikke er skidegod til at kommentere – men det er nu så hyggeligt at følge med. Så; 10 more years! 😉

 • Jeg tror, jeg kom til at følge din blog som den første blog, jeg stiftede bekendtskab med, fordi du selv linkede til den i et Jubii debatrum for “mode og stil” eller sådan 🙈😄kan det passe?

 • What, er det helt seriøst 10 år siden at jeg svingede forbi din blog og blev hængende?! Hurra og tillykke, det er dulme godt gået, og tak !

 • Årh, tillykke for fanden!! Har været med fra første sekund (ca). Husker tydeligt eventyr i LA, “svenskeren”, og i det hele taget rejsen ind i voksenlivet. Ti år mere tak!
  Kram Marie

 • Hvor er det vildt! 🎉🎉 Tillykke med de 10 år. Jeg er klar på 10 år mere 😃✌🏼😅

 • Så for pokker, 10 år! Sikke et jubilæum. Jeg husker tydeligt da jeg første gang opdagede hende den inspirerende business-type der var på eventyr i det svenske – mens jeg selv sad og ignorerede noget gymnasieundervisning, haha! Lad os tage 10 år mere, yes? 😀

  Knus

  • Årh søde Lisbeth – og se hvor vi er nu <3 Shit mand. Tak fordi du ALTID har været der!

 • Tak for de 10 år, yndlingsblogger <3 Husker tydeligt dine dage i Stockholm og forstår slet ikke, at der er gået så mange år! Der gik jeg i 8. klasse. Nu er jeg 23 år, i gang med min bachelor og på vej til at flytte til NYC.

  • Whaaaat!! Dit navn er også ét af dem jeg kender igen – tak for dig<3 Og hey – NEW YORK! HVOR FEDT!!!!

 • Ej hvor er det vildt! Kæmpe stort tillykke med jubilæet 😀 Jeg kan ikke huske, hvornår jeg begyndte at følge med. Måske omkring 2009/2010? Har i hvert fald været med længe, og jeg følger trofast med endnu!

 • Kæmpe stort tillykke med de 10 år! Det er satme sejt. Jeg har fuldt med længe, men ikke i 10 år. Måske begyndte jeg i 2011? Uanset; tillykke!

  • Tusind tak Katrine – og hey, 7 års følgeskab er altså også en slags! Tusind tak!!! <3

 • Nyder at følge dig, både på blog og fb.
  Stort tillykke med de første 10 år ⭐⭐🎉🎉
  Og så vil jeg lige tilføje, at du seriøst ser lækker ud i den kjole, de stænger 😛☀

  • Årh, tak hvor er du sød <3 Goya-kjolen er taknemmelig for efterfødselsdellen, haha 😉

 • Hvor er det vildt! Jeg har nu selv, trofast i 9,5 år, flere gange ugentligt klikket ind på din blog. Hver gang har været en fornøjelse – har elsket at følge med på dine eventyr!

 • Stort tillykke med det 🙂

  Tror nærmest, at jeg har læst med fra start eller deromkring. Jeg kommenterer yderst sjældent, men det er hyggeligt at følge med 🙂

  • Tusind tak!

   … Og iøvrigt er jeg også selv dårligt til at kommentere på blogs, men jeg ved jo, at I er der, så manglende kommentarer, skal I altså ikke gå og tænke over <3

 • Yay stort tillykke! Aner ikke hvor længe jeg har læst med, men mange i ret fald. Har været med siden før du boede i Stockholm, det er da et par år eller mange siden? 😂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top