Du læser nu
De vildeste 9 måneder – og en lille anekdote fra det virkelige liv..

De vildeste 9 måneder – og en lille anekdote fra det virkelige liv..

Idag er det 9 måneder siden, at det her billede blev taget. Idag er det 9 måneder siden, at min verden blev både større, mindre, farligere, bedre og mere kærlig. Idag er det 9 måneder siden, at Elise kom til verden.

Og ja. Sådan ser man altså ud efter 22 timers fødsel. Og sådan så Elise ud, da hun var præcis 2 minutter gammel. Kl 7:26 d. 3. oktober i en solstråle på fødestue 7 på Rigshospitalet. Lige dér landede hun på min mave et par minutter forinden. Min lillebitte Møffi.

Vi har fejret dagen, med lidt af hvert. Mest mindeværdigt var følgende samtale med en fremmed mand på gaden.

Mig: * kommer gående med 11kg Elise i bæresele på maven.. Det er 27 grader og jeg har hentet en (stor) pakke på posthuset og er på vej tilbage til bilen. *

Fremmed mand: “Næææ – 2 for 1”

Mig: * Elise har på nuværende charmet intet mindre end 8 pensionister, og jeg synes for så vidt, at fremmede menneskers begejstring for mit smilende barn er helt herligt, så jeg stopper op (for 8. gang) *

Mig: “Ja, netop”, siger jeg og smiler.

Fremmed mand: “2 for 1 – og 2 i 1”, gentager han.

Fremmed mand: “…. eller måske endda 2.5 for 1?”, spørger han.

Mig, lidt stramtandet: “Nej dog ikke… Der er kun os to”, svarer jeg og smiler, nok lidt angstrengt.

Fremmed mand: “Nå ikke. Nej nej. Ja, han er jo ligeså bredhovedet, som dig”, fortsætter manden.

Mig, træt nu: “.. Det er faktisk en pige. Og ja – sådan går det jo gerne”

Fremmed mand: “Nej æblet falder sjældent langt fra stammen…. Husk nu at give hende masser af væske”

Mig, virkelig træt nu: “Nej, det er sandt. Og ja tak – det gør jeg. God dag”

Mig, går nedslået tilbage til bilen – iført mom-bod og bredhovedet drengebarn. Gamle idiot.

…. Så det var jo sådan set ret nederen. Aftenen skal heldigvis bruges med gode venner, så jeg satser på, at mit humør nok skal komme efter det 😉

 

PS: Og helt off topic – tusind tak for alle jeres søde lykønskninger med jublæet. I er fanme go’e er I!! Og også et stort tak for jeres deltagelse i den første give-away – jeg glæder mig allerede til resten. Jeg finder en vinder af støvlerne i aften og sender en mail direkte, så de kan komme hurtigt afsted så husk at holde øje!

 Kommentarer (31)
 • Ak ja, gamle mennesker 😉
  Dengang jeg var lille, måtte min mor også flere gange pointere, at jeg ikke var en dreng, men altså en pige. Man kan jo ikke gøre for, at man ikke har langt og lækkert hår som lille 🙂

 • Stort tillykke med mærkedagen! Det er bare så stort at få børn.

  Og folk er lidt pudsige. Vi rejste til thailand, da min yngste var 7-8 måneder. Han er blond og blåøjet, så alle thai servitricerne ville gerne bære ham rundt, og jeg ville gerne spise i fred, så det var egentlig win-win. Men de nægtede simpelthen at tro på at han var en dreng. På et tidspunkt sad han på armen hos en sød dame, og jeg fortalte hende 3 gange “It is a boy”. “No no, little girl” svarer hun så, og tager ham med ud i køkkenet til hendes kollegaer. Da hun kommer tilbage fortæller hun så, at de alle er enige om at han er må være en pige… Meget mærkeligt 😉

  • Det er fandme skægt – vi havde den præcis samme oplevelse i Thailand bare med modsat fortegn. ALLE troede vores 8 mdr gamle pige var en dreng. ‘Nono, I think boy’. Altså jeg skifter mange bleer dagligt, det er helt sikkert en pige 🙂

 • Jeg har været heldig med tosserne/de fordrukne sutter/gamle mennesker. Indtil videre har de bare sagt tillykke og at barnevogne nu om dage er meget mere smarte end de Odder-rædsler, de skubbede deres børn rundt i.
  Sundhedsplejersken bliver konsekvent ved med at kalde min datter en dreng?!

 • Op på hesten igen – næste gang du ser ham hilser du pænt og siger “Goddag Frue” 😉 V “fulgte” med i aften putningen her til aften ude i haven “Nåårhh, nu er hun ked af det” – tænkepause – “mor, hvorfor tror du Møffi (ja, det kalder han hende altså..?!.) er ked af det?”, Mig: “Jeg tror bare hun ikke lige har lyst til at sove nu”, V:”det kan jeg godt forstå, jeg gider heller ikke sove når det er så dejligt vejr”😉 søde Møffi du har en Partner in crime på den anden side af hækken 😂

  • Haha – god plan. Jeg var lige ved at skrive til dig, at jeg var meldte klar til et af ninjaens hold, så jeg kunne få sort bælte og vise den gamle tosse<3

   Og sødeste V <3 Møffi (det hedder hun jo!) er også ret vild med ham!

   (… og don't even get me started on putning igår aftes – seriøst et cirkus… Det tog halvanden time. Møffis forældre var TRÆTTE til sidst)

 • Få lige min mor til at fortælle dig historien om dengang jeg, da jeg omtrent var på Elises alder, fik sommerhusnaboen til at udbryde “han mangler da ikke noget”. Blev taget for en fed dreng. Min mor tilgav aldrig naboen.

 • Uhh han brød regel nr 1,2,3 og 4 på under 10 sek (1. Aldrig spørge om nogen er gravid 2. Aldrig spørge om nogen er gravid 3. Aldrig spørge om nogen er gravid 4. Bland dig uden om fremmede menneskers opdragelse og omsorg for deres egne børn – også selvom man mener det godt.

 • Ej, det er jo helt grotesk! Så groteskt at det er sjovt! Naturligvis ikke for dig i situaitonen. Tá dig ikke af det. Gamle mennesker kan være weird. Mange insisterede på at mine drenge var piger, da de var små. Til sidst var jeg bare sådan lidt “ja ja, hun er rigtig sød” 😉

  • Hehe – hvis ikke jeg kunne grine af det selv, så havde jeg ikke delt det her 😉 Gamle tosse. (ham altså. Ikke dig;))

 • Hvis DET er en mom bod så bare send mig en. Eller 2 gor 1… Manden må have drukket af natpotten 😀

  Du er for vanvittig lækker, ikke bare udseende og din flawless måde at klæde dig på, men du er nogens mor. Kan nogen blive mere haps end det?

  Think not.

  • Årrh du er sød <3 Min bløde midte tager lige den der kommentar, pakker den pænt ind og gemmer den til næste gang jeg får en idé om at tage en bikini på <3 <3 <3 <3

  • Det var jeg også. Og lidt overvældet. Og meget lettet. Og det der ellers hører med, når man lige har født <3

 • Sikke en tarvelig mand!
  Min lille pige på knap 11 måneder bliver også Alis forvekslet med en dreng. Så sent som i dag, spurgte en gammel mand mig: “Hedder han Magnus?”.. ØH – nej! Hun har ligesom en lyserød body på, en lilla hagesmæk og en lyserød sut. Hun er en pige! Tror måske bare gamle mennesker ikke vil/kan se forskel🙈
  Elise ser dejlig ud – præcis som sin mor!

  • Haha – jeg fatter det heller ikke.. Det er også når Elise har sit allermest lyserøde tøj på, at folk (altid gamle, iøvrigt.. lidt mærkeligt) tror hun er en dreng.

 • Om ikke andet fik du mig til at grine (med lyd – ligger syg på 4. dagen, så der skal ikke meget til..) Shit hvor mærkeligt 😀

 • Jeg var til min morfars 70-års fødselsdag, hvor hans (ret irriterende) ven Bjarne var med. Det FØRSTE han sagde var “hold da op, du er GODT NOK blevet tyk siden sidst”. Ja altså, for 16 år siden hvor jeg var 10 år, og du så mig sidst? Hvor mystisk…. Spade.

  • Ha! Jeg dør over denne her kommentar 😂 Iøvrigt, så er du altså pisse smuk både før, efter barn, gravid..ja selv lige efter du har født! 😉

 • gud en mærkelig mand – mon han var syg? jeg ved ikke rigtigt om jeg forstod 2 for en og en for to…eller hvad det var,,, man kender godt de der hø hø mænd der gerne vil i kontakt men ikke kan finde på det rigtige at sige så reptilhjernen kommer til sin ret…

  • Jeg havde Elise på maven i bæresele så vi var ligesom “2 i 1″…. Og mja – han var måske lidt kukkuk. (siger jeg uden at vide det iøvrigt – men såden en lille sær type, der kom trækkende med en lille vogn).

 • Shit, en klaphat! Folk altså…

  Stort tillykke til fine Elise med de 9 måneder og til dig med de 9 måneder som Elises mor <3

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top