Du læser nu
En slutspurt inden ferie..

En slutspurt inden ferie..

Fire dage endnu, d’damer – fire dage! Og så er der dømt ferie – juhuu!! Vi tager til Sydfrankrig og jeg har forkromede planer om at skulle leve af hhv baguette med abrikosmarmelade, croissanter, rosé og skalddyr. As one should.

Men som altid inden ferie, er slutspurten sat ind – i år på en lidt anden måde end normalt. Eller. Ikke rigtigt egentlig, når jeg mærker efter, men alligevel.

For nok går jeg ikke på arbejde på et kontor lige for tiden – tilgengæld har jeg #JubilæumsJuli og et brændende ønske om at planlægge mig en smule ud af, at skulle bruge min første sommer-familie-ferie foran en computerskærm. Og så er der det der med at skulle ‘lukke et hus ned’. Mine forældre passer det (huset altså), så det ikke skal stå tomt, men alligevel. Køleskabet skal tømmes, blespanden ditto, vasketøjskurvene vaskes i bund, der skal afleveres genbrug og pant og er jeg mon den eneste, der gerne vil komme hjem fra ferie til rent sengetøj?

Og så er der det der med at pakke til en baby – tøj, seng, vogn, mad, bleer, snacks og mælk. Fuldt overlevelses-kit til 14 dage. Shit, hun rejser tungt. Og så at pakke til mig selv. Hvilket tidligere var main focus, men nu – snarere – er en slags sidebemærkning. Jeg kan allerede nu forestille mig, hvordan jeg kommer afsted uden enten deodorant, underbukser eller badetøj. Det ville være så klassisk. Lyder det mon bekendt?

Nuvel. Der er jo ikke andet for end at smøge ærmerne op – så det må jeg hellere gøre. 1, 2, 3 – sæt igang. Og rigtigt god mandag derude <3

Sko – H&M (udsolgt – lignende) // Taske – fransk feriefund (lignende) // Kjole – Only (udsolgt – lignende) // Solbriller – Celine

 Kommentarer (8)
 • Har lige vasket sengetøj i dag inden vi rejser på ferie i morgen. Elsker tanken om at komme hjem til rent sengetøj 😄

 • Jeg har også 4 dage til ferie – Yay!
  Kører I til Frankrig? If so: har du gode tips til turen med et lille barn? (Jeg tænker der må lidt flere tricks til end med en helt lille baby) 😊

  • Ja og nej – jeg ved jo ikke om de virker endnu, men hér er hvad vi har gjort for at forberede os:
   1. Jeg har tømt den lokale genner for legetøj. Planen er at kaste et nyt stykke legetøj om til hende, hver gang hun lægger an til at blive utilfreds.
   2. Vi har købt ny autostol – den hun havde var blevet lige det mindste. Den vi har købt nu, kan vende begge veje – så har vi muligheden for at vende hende fremad hvis hun bliver helt vildt sur.
   3. Vi deler turen op i bidder – første dag kører vi hjemmefra kl 16 og rammer færgen kl 18. Det passer med hendes spisetid og så kan hun blive ‘puttet’ i autostolen når vi kommer i land. Så kører vi så langt det går og vi orker – formodentlig til ved 01-tiden. Næste dag kører vi fra 9-11 (hendes formiddagslur, holder pause, kører lidt videre som hun nu tillader det og kører igennem for alvor når hun sover eftermiddagslur. Når hun vågner holder vi for dagen. Ca kl 16. Den sidste dag kører vi kl 9 (formiddagslur) og så kører vi igennem til vi er fremme. Det burde passe med at vi tager 8 timer første dag, 6 timer anden dag og 4 timer sidste dag.
   4. Jeg har fyldt hendes iPad med film og serier (alt fra Vaiana til Gurli Gris).
   5. Jeg har planlagt at have masser af snacks med – alt det hun elsker. Majschips, smoothies og banapandekager.
   6… Vi er mentalt forberedte på, at hun er chef og vores planlægning nok er helt ligegyldig. 😉

   Kh og og rigtig god tur!

  • Haha jeg tror sidste punkt er det vigtigste, jeg skal tage med mig :)) Tak for gode tips, jeg nupper det hele – og håber I får den bedste tur! 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top