Du læser nu
#onsdagsønskelisten: klar til en varm august..

#onsdagsønskelisten: klar til en varm august..

… normalt ville jeg begynde, at tænke på efterårets kommen lige omkring nu. Eller. Lige omkring hjemkomst fra sommerferie, whenever dét nu lige falder det pågældende år. I hvertfald i en garderobemæssig sammenhæng – nok ikke ellers.

Men lige i år, hvor vi er blevet beriget med en sommer, der virker til aldrig at ville slutte, vil jeg drømme videre om sommerkjoler. Bare tæer. Og et par enkelte sager til de køligere sommeraftner, der trods alt MÅ komme på et tidspunkt. Og hér har i altså denne uges ønsker. De bærer i høj grad præg af, at jeg sveder. Hele tiden. 😉

 1. I ved det nok allerede, men jeg er svært begejstret for broderie anglaise og har altså klikket den her fra Notes du Nord hjem.
 2. Jeg er ikke så god til sådan noget med hårbånd, så de her scrunchies må være et godt substitut.
 3. Stribet og luftig – j’adore! Fra Monki!
 4. Hvide blondekjoler – what can I say? 
 5. Langærmet, men luftig fra Designers Remix
 6. En tynd armyjakke er perfekt til kølige nattetimer – den her fra Gina Tricot er tilmed virkeligt billig.
 7. Efter at have kigget i månedsvis var de e n d e l i g retur i min størrelse på Hermes hjemmeside og jeg slog til – de er en tidlig føllegave fra min Skjorte.
 8. En flæset slå-om-sag med blomsterprint fra H&M
 9. Acie-farvet mohair fra H&M. Sygt varmt lige nu, men altså. Den skulle med!
 10. Endnu en tørklæde-scrunchie.
 11. Jeg har netop købt mit første par Birkenstocks i Frankrig, og efter nogle indledende gnavesår er vi nu blevet helt fine venner.
 12. Mere broderie anglaise.. Det er altså så fint.
 13. En sag med korte ærmer til de helt varme dage. Denne er fra Odd Molly.
 14. Og en sag med stropper, som jeg nok ville bruge med en t-shirt under. Eller på stranden. Ellers er den nok lige risky nok til min smag;) Den fås iøvrigt også i en varm gul, der også er virkeligt fin.

Og så lige en sidste sag, som også er virkelig fin, men som jeg ikke havde plads til på collagen – en strop-sag med knapper hele vejen ned foran fra Monki. Meget hip!

 Kommentarer (14)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top