Du læser nu
Ønsker og planer for august..

Ønsker og planer for august..

August har lidt samme feel som januar, synes jeg – på den ene side, har man altid lidt post-holiday-blues og på den anden side, så er det lidt en ny start på det hele.. Og fornyet energi, ikke mindst. Heldigvis er august noooget mere barmhjertig når det kommer til lys, varme og den slags, og tak Gud for det. Phew. Tænk hvis man havde to gange januar. I’d die. Og i august skal jeg altså….

 1. Fylde 32…. Hurra!! Og meget voksent. Jeg føler mig ikke sådan, men when do you ever? Jeg tror min alder gik i stå omkring 28;)
 2. Nyde min sidste måned på rigtig barsel – jeg skylder jeg endnu et par ord om, hvad hverdagen så skal byde på derefter.
 3. På fødselsdags-datenight med min mand. Yiippie.
 4. Skyde en sej video
 5. En tur i sommerhus…
 6. Leve af brombær fra haven – vores brombærbuske går helt amok
 7. Bade en hel masse – både hjemme på Kysten, men også i sommerhus.
 8. Lave et ret sejt DIY-projekt til #morsværelse
 9. Mååske til lidt modeuge.. Det afhænger lidt af chefens humør;)
 10. Nyde lange sommeraftner på terassen med gang i grillen og aperol spritz i glasset. Er der nogen af jer, der har nogen gode tid til at komme hvepse til livs? De er altså noget aggresive og jeg er allergisk, så det er en træls kombination..

Jo. Det var listen. Og billederne hér er fra en herlig datenight i det Sydfranske med min mand. Kjolen er fra ASOS og I kan finde den her. Jeg havde egentlig satset på, at jeg kunne finde et par vaskeægte og autentiske espadriller jeg kunne bruge til, når nu vi var i Sydfrankrig, men dét havde jeg altså ikke held til. Og så måtte jeg jo bruge det jeg havde pakket i kufferten;)

 Kommentarer (10)
 • man kan spraye med vand på hvepsen, så flyver den væk (tilbage til sit bo, fordi den tror, at det regner) Jeg fik tippet i fredags og var lidt skeptisk, men det virkede 🙂

 • Den med kaffegrums har jeg også hørt denne sommer men ikke afprøvet da jeg har været ret heldig med meget få hvepse.
  To andre tips jeg har hørt:
  1. Hæng en udspilet papirspose op hvor I sidder. De tror åbenbart det er et andet hvepsebo og holder sig væk.
  2. Tun i vand i et marmeladeglas med huller i låget store nok til at hvepse kan komme ind og stil det lidt fra hvor I sidder. Tun der går i forrådnelse/gærer tiltrækker hvepsene.

 • Jeg hørte om et tip om at hænge en brun papirspose op med lidt fyld af avispapir… det skulle ligne et hvepsebo og da hvepse åbenbart er meget territorielle holder de sig væk! Det har virket her…>90 pct bliver nu væk 🙂

 • Et godt hvepsetrick er at hænge en brun papirspose op det sted, hvor man ikke ønsker hvepsene (fx. under et udhæng over terrassen). Hvepsene vil da tro, at den brune papirspose er et andet hvepsebo og de vil holde sig væk, fordi de tror, at andre hvepse har området som territorie.

 • Tag et lille glas og brænd noget kaffegrums af i det, og sæt det hvor I nu sidder udenfor. Det holder hvepsene glimrende væk 😊

 • Vi har hvepsefælder hængende lidt fra den terrasse vi spiser på, når vi er ude og desuden et par stykker mere i hvert hjørne af haven længst væk fra terrassen. Vi kommer lidt sukkervand/sodavand/juice i og tømmer ved behov og de virker glimrende. Desuden har vi altid mindst 1 fluesmækker ved bordet, når vi har mad/drikke med.
  Jeg prøver lige at linke til dem vi har:
  https://www.imerco.dk/casa-living-hvepsefanger-i-glas?id=100350600

  • Jamen sådan nogle købte jeg faktisk tilbage i foråret og du har hængt ude mens vi har været på ferie – ikke en eneste hveps gik i fælden, men nu da jeg skulle lægge Elise til eftermiddagslur, så sværmede de om dem og jeg så hele 5 (!) flyve ind i de to jeg har hængt op ved terassen… Det er helt skørt. Nu er jeg bare i tvivl om hvad jeg så skal gøre – altså dør de dernede eller bør jeg slippe dem fri eller?

  • Jamen sådan nogle købte jeg faktisk tilbage i foråret og du har hængt ude mens vi har været på ferie – ikke en eneste hveps gik i fælden, men nu da jeg skulle lægge Elise til eftermiddagslur, så sværmede de om dem og jeg så hele 5 (!) flyve ind i de to jeg har hængt op ved terassen… Det er helt skørt. Nu er jeg bare i tvivl om hvad jeg så skal gøre – altså dør de dernede eller bør jeg slippe dem fri eller? …

  • I skal sørge for, at der er fyldt op med væske og så drukner hvepsene i det. Når der halvt fuld af druknede hvepse hældes det hele ud og fyldes på ny. Prøv evt at flytte flaskerne, hvis du ikke synes de virker🤔

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top