Du læser nu
Sweater weather og mandagsshopping..

Sweater weather og mandagsshopping..

Havde de ikke lige sagt, at det skulle blive en varm august? At det varme vejr bare ville fortsætte? Og så pludselig var det lynild og torden og 15 grader koldere end igår? Og den slags vejr, der har umiskendelige ligheder med dansk sommer ‘som vi kender den’…

Vi skulle til en frokost igår og jeg kunne slet ikke finde ud af, hvad jeg skulle tage på – nu har vi levet 3 måneder i sommerkjoler og resten af garderoben synes at være både glemt og gemt. Jeg endte i jeans og en t-shirt med flæser. Og svedte, fordi det var så lummert. Suk. Men sådan er det jo, med dét vejr hér. Man ved aldrig om man er købt eller solgt.

Og tvivl kan der vist ikke længere være om, at sommeren nok skal finde sin ende. Og at vi allesammen skal indfinde os i både lange bukser og strik, inden alt for længe. Så derfor denne gang mandagsshopping – hér er nogle af de varmere sager, jeg selv har på min sensommer-liste.

 1. Nu har jeg endelige fået de sandaler og jeg har ikke tænkt mig at pakke dem væk med det samme – de skal bruges flittigt til ankellange jeans.
 2. Kortærmet cashmere
 3. Min yndlingsmodel i jeans – ankellange, mellem talje og tilpas løse i fittet fra Weekday
 4. Det eneste positive jeg har at sige om vejret pt er, at det er ægte Blaire-vejr og jeg glæder mig til at få min kappe i brug igen.
 5. Nude flæseærmer 
 6. Festlige solbriller
 7. Cremefarvet strik med sløjfe i ryggen fra Ganni (på udsalg)
 8. Slacks med paperbag-waist fra Monki
 9. Noget der ligner de p e r f e k t e jeans (mon måsen følger med?) fra Gina Tricot
 10. Festlig skjortebluse fra Stine Goya
 11. Strik med blondekant og sløjfe i nakken
 12. Fine slip-ins i ruskind fra Flattered
 13. Og jeg der ellers aldrig troede, at jeg kunne falde for noget karrygult emily-farvet..

Jo det var listen. Når det er sagt, så læste jeg netop denne artikel forleden (.. yndlings Sarah Skarum er rykket til Politiken, så det har jeg også været nødt til, haha), og kan ikke lade være med at føle mig ramt på egne forbrugsvaner. Jeg ved godt, at jeg ikke kan ændre dem overnight. Og jeg ved også godt, at der skal mere end lille mig til at gøre en forskel. Men måske og hvis nu, vi allesammen blev lidt mere bevidste, så var det da en start. Og jeg anede det ikke… Det gør jeg nu. Step one. Bevidsthed. 🙂

 Kommentarer (4)
 • Jeg har godt vist ret længe, at tøj er en af de mest energikrævende industrier, der findes. Og det er ikke lige noget man glemmer igen, når man først har læst det. Jeg synes det er svært at navigere i. Der er en meget stærk forbrugskultur, og den er utrolig målrettet mod “mere-mere-mere”, og det er den samme diskurs, der kommer mange steder fra. Og der er jo ingen tvivl om, at man lader sig påvirke, og man kan også selv komme i tvivl om, hvor meget ens egen indsats betyder. Men et eller andet sted, så tænker jeg, at i sidste ende, så er jeg ansvarlig for mine egne handlinger, og ikke andres, så det bedste jeg kan gøre, er vel at gøre det jeg kan og så gå forrest? En af de ting, jeg gør, det er, at jeg køber kun seriøst luksustøj. Og så bruger jeg det rigtig meget. Det er en god mellemvej for mig, hvor jeg også føler jeg får noget ud af det. Og så er det nemmere at få råd til dyrt tøj, hvis der ikke skal så mange styks til for at gøre én glad.

 • Synes aldrig jeg har held i weekday- men måske den der model skal prøves. Hvad str. Plejer du at gå med? 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top