Du læser nu
Søndagsshopping: opdatering af work wear-garderoben..

Søndagsshopping: opdatering af work wear-garderoben..

.. Jeg ved ikke, om det er fordi om det er fordi det har været virkelig varmt virkelig længe eller fordi jeg har været på barsel virkelig længe eller måske en kombination – men jeg er begyndt at glæde mig til at have rigtigt tøj på igen. Voksent tøj. Tøj, der ikke er enten en hvid flagrende sommerkjole eller et par jeans.

Og med de sidste ugers lidt koldere temperaturer og en stor lyst til at komme igang med min lille business hér, har min webshop-browsing i høj grad centreret sig omkring work wear-stuff. Én af jer, kommenterede for et par dage siden, at hun altså kom til at savne work wear-inspirationen hér på domænet, men det behøver I slet ikke – for man kan take the girl outta business, but not business outta the girl. Og jeg kan ikke komme uden om, at min stil altså bærer noget præg af, at have boet 7 år i corporate country.

Tidligere har jeg kun har mulighed for at være blogger ‘off duty’ og dermed er det også kun ‘off duty’ outfits, der er blevet vist frem hér. Men those days are over, og jeg glæder mig til, at kunne vise en mere bredspektret garderobe frem. Herunder også flere mere ‘voksne’ outfits. Hér er noget af dét, jeg er faldet over de sidste par uger:

 1. Pæne slacks fra Fillipa K
 2. Kortærmet cashmere fra H&M – fås i 3 farver
 3. Koralfarvet silkeskjorte 
 4. Nude blazer fra H&M
 5. Flade sling-backs i ruskind
 6. Kjole med flæse-ærmer
 7. Hvid klassisk silkeskjorte
 8. .. det her sker altid.. Altså!!
 9. Cashmeresweater med fine ærmer
 10. Cremeblush i den perfekte naturlige farve
 11. Højhalset cashmeresweater – god til sorte slacks.
 12. Ruskindspumps med fin udskæring og hverdagsvenlig hæl
 13. Paperbag-waist bukser i navy
 Kommentarer (4)
 • Tusind tak for altid at finde nogle virkelig lækre ting, med en god blanding i prisklasser.
  Jeg har lidt generel feedback på din blog: kontrasten på den lyserøde farve du gerne bruger til links er alt for lav og derfor svær at se og læse for dem der ikke har gode øjne.

 • Jep, det er midt en misforståelse, at man ikke har brug for arbejdstøj, hvis man arbejder for sig selv …
  Personligt er jeg ret vild med Hope Stockholm – uld, der kan komme i vaskemaskinen betyder, at man kan sidde og spilde kaffe ned af sig selv i bedste ro og orden

 • Virkelig lækkert tøj. Kan se jeg klart skal have kigget lidt mere på stories og deres tøj. Hvordan er holdbarhed/kvalitet ctr prisen?

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top