Du læser nu
#Søndagsshopping – en blød barselsgarderobe..

#Søndagsshopping – en blød barselsgarderobe..

Selvom min barsel, for så vidt, er slut, så slog det mig forleden, at jeg har fået lavet alle mulige lister over de mange ting, man kan få brug for som mor – til baby. Alt sammen til baby. Intet til mor – altså udover kedelige ting som ammeindlæg og den slags. Så derfor denne liste. Lidt sager, som jeg selv ville gå efter, hvis jeg skulle bruge mit efterår på at skubbe en barnevogn rundt.

Inden jeg faktisk havde gjort det, havde jeg lidt højere ambitioner for egen påklædning end virkeligheden viste, at jeg faktisk kunne mønstre, så altså.. Det hér er den realistiske. Men samtidig den, der havde fået mig til at føle mig smart – på trods af manglende søvn og fedtet hår.. Jeg har med vilje udeladt basis-sager, for dem har vi snakket om – men for god ordens skyld: jeg har levet i Sue Long og sidder i præcis sådan én, i skrivende stund;)

 1. Jaja, jeg er obsessed. Men i min optik skulle alle kvinder eje en Blaire-kappe. Seriøst det mest anvendelige ever.
 2. Blød cardigan i lækker kvalitet fra Fillipa K
 3. Oversize cashmere-strik fra SoftGoat – stor nok til at trække op til amning
 4. Leggings i tyk kvalitet – når nu det skal være. Og jeg har slet ikke magtet stramme bukser.
 5. Fine hårspænder til at holde styr på håret. Man bliver revet i lokkerne fra første sekund, så håret må op. Køb masser af spænder, elastikker og what not.
 6. Store solbriller. Self-explanatory, tænker jeg.
 7. Oversize strik cardi
 8. En lækker pusletaske – den her har den sejeste LaChris bedrevet (og jeg synes iøvrigt ikke at den kommer til sin ret på dette billede, men altså.. Sidenote)
 9. Seje sneaks til de mange kilometer man får gået
 10. Oversize bløde jakker med smart-factor
 11. Flere store solbriller… Der er altid et par man ikke kan finde.
 12. Leggings med lynlås-detaljer – og igen i en tyk “bukseagtig”-kvalitet. Stretch er lyfe.
 13. En smart termokop
 14. Smarte røjsere til vådt vejr – og en regnjakke ditto.
 15. Mere smart oversize cardi-strik

 

 Kommentarer (5)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top