Du læser nu
OOTD: Suit up og om at være så klar til vuggestuestart..

OOTD: Suit up og om at være så klar til vuggestuestart..

Jeg lovede jer på et tidspunkt, at jeg gerne ville vise mere workwear hér på domænet – og som sagt, så gjort;)

Et meget meget klassisk mig-outfit – klassisk i den forstand, at det på det nærmeste kunne være en slags on-duty uniform. Men også kun på det nærmeste – en lille smule variation kan jeg dog mønstre. Hvis jeg absolut skal;) Sweateren er den kashmir-sag jeg har vist frem hér på bloggen et par gange, og jeg lever mere eller mindre i den for tiden. Både på de slappe mor-dage med bløde leggings, men altså også på mine arbejdsdage med slacks og en blazer, som på billederne hér.

Og lige arbejdsdagene glæder jeg mig virkelig til der kommer nogle flere af. I disse uger får jeg hjælp et par gange af ugen bedsteforældre på begge sider. Men størstedelen af tiden er jeg stadig bare fuldtidsmor og hjemmepasser. Vi tager i legeland, til babyrytmik, på udflugt og hænger med dem fra mødregruppen, der endnu ikke er startet på job – vi er ikke mange tilbage efterhånden.

Og jeg kan godt mærke, at jeg begynder at se mere og mere frem til vuggestuestart. Både for Elises skyld, men virkelig også for mig egen. Må man godt sige det? Som jeg har skrevet ved tidligere lejlighed, er det ikke fordi jeg regner med at Elise skal gå i institution hverdag fra 7-17 – det ved jeg godt er vilkårerne for andre forældre og power to them, virkelig.. Men nu har vi jo som bekendt valgt at prioritere anderledes – også (.. det er med fuldt overlæg, at jeg skriver ‘også’ fremfor fx ‘alene’) fordi det føltes rigtigt i fht Elises institutionstid.

Men jeg glæder mig til at have tid hver dag på mit kontor. Foran mit #Bosslady-skilt. Tid til at lave noget, der giver mig energi og følelsen af at lave noget, der skaber værdi. Og jeg er klar over, at motherhood også er værdifuldt, men nu mener jeg bare på en anden måde. Jeg glæder mig til at komme lidt ud også – i sidste uge var jeg til en workshop med en masse af de andre damer. Og det var rart – både at blive at fodret med stof til eftertanke, men også at se nogle af mine ‘kolleger’.

Jo. Vi er klar til vuggestuestart hérhjemme. Også selvom det føles lidt forbudt, at sige højt.

Slacks* // Strik* // Blazer (gammel) // Sko // Sunnies

Fotos: HoneyStudio
 Kommentarer (9)
 • Hvordan kan du stå der foran Sallies og ikke nævne de satans gode cheeseburgere de har? 😛

  Men udover det, så må du da gerne sige det højt! Trods det måske føles anderledes, lige så meget du nyder Elise derhjemme og jeres tosomhed, lige så meget kommer hun til at elske at lege med nogen på hendes egen alder og udviklingen boomer jo, når de først kommer afsted. Så det skal du slet ikke have det dårligt med <3

 • Hey, det er min hjemby! Jeg arbejdede som opvasker på Wittrup motel da jeg var teenagee, dengang Jon fra popstars optog sin musikvideo der. Man bliver fandme så gammel efterhånden!

  Chris B

  • Haha, det er sjovt! Jeg anede ikke det med popstarts Jon! Jeg anede faktisk slet ikke at stedet fandtes før for et par uger siden.

 • Ork jo – sådan havde jeg det selv, ligesom størstedelen af de mødre, jeg kender. Det er ret med lidt afveksling og anden stimuli for begge parter 😀

 • Jeg var også mega klar til at sende lillemanden i dagpleje, og sagde det også højt. Egentlig uden dårlig samvittighed 😀

  Inden jeg fødte, troede jeg, jeg kunne være hjemmegående mor forever, men …. nah, åbenbart ikke. Og da vi så i juli besøgte dagplejen, var jeg klar på at efterlade ham der samme dag. Han elskede det! Den resterende måned virkede LANG.

  Men mon ikke det også handler om, at børnene er klar? Så bliver det jo nok noget nemmere for os mommys!

  Nina

 • Det må man altså godt sige højt! Jeg glædede mig på mange måder til at starte på arbejde. Tænk at kunne spise frokost uden at have ansvaret for et andet menneske imens? Og så manglede mine drenge i den grad udfordring, og legekammerater, så selvom det er hårdt at undvære dem i starten, så er det altså også dejligt.

 • Det må man gerne sige, det bliver sikkert sjovt for jer begge med lidt luftforandring ☺️
  Men fra én mombosslady til en anden – hvordan holder du varmen ud med både sweater og blazer 😅

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top