Du læser nu
OOTD: klar til et blødt efterår..

OOTD: klar til et blødt efterår..

Puha damer – ca 2 timer efter de her billeder blev taget igår, ramte jeg en mur af snot, halsondt og hovedpine, og jeg kan godt lige love jer for, at det har holdt hårdt siden da. Det hjælper, iøvrigt ikke, at Elise er ramt af selv samme. To ynkelige damer.

“Har du frosset?” spurgte Skjorten (.. med en snert af irritation i stemmen.. I get it – det er ikke sjovt, at være reduceret til sygepasser og derudover vide, at man højst sandsynligt selv går en snottet fremtid i møde). Men nej. Det har jeg ikke. Tværtimod har jeg haft det blødt og varmt og godt i min nye teddycoat fra Ellos. 

Næ. Lur mig om det ikke er nogle babybaciller vi har raget til os i enten legeland eller til babyrytmik. Suk. Og mens jeg er dopet på alt fra panodil til næsespray, så er det værre med hende den lille. Har I mon nogen gode råd til baby-forkølelse? Udover sådan noget med masser af væske, snotsuger, højt hovedgære og en ordentlig omgang omsorg og kærlighed?

Hursom – det var egentlig et sidespor. Det skulle handle om det bløde efterår, som Ellos altså disker op med lige nu, og som der altså er – 25% på oven i hatten – heriblandt altså den teddycoat jeg har på, så snart temperaturerne tillader det. Men også de tre, som jeg har vist her nedenfor. Den første minder mig om en sag jeg købte i LA (helt skørt, considering klimaet) i mine unge dage. Hvornår lærer man, aldrig at smide noget ud? Alt bliver moderne igen. Alt. Og nu ønsker jeg mig sådan en camelcoat igen også. Tsk tsk.

Leopard // Sort // Grøn
 Kommentarer (12)
 • Du er simpelthen så sej til at style billigt tøj så det ser top eksklusivt og lækkert ud!
  Jeg ville aldrig have kigget to gange på den frakke på hjemmesiden ellers.. synes den ser cheap ud og modellen og fotografen og stylisten, på trods af modellens umiddelbare skønhed, formår simpelthen ikke at få den til at se indbydende ud. Og så ser jeg den på dig, som er en helt anden type, og din stil og æstetik får mig pludselig til at kunne se den for mig i min egen garderobe!
  Kæmpe cadeau til dig, og tak for at løfte high street til high style 👍

 • Vi har også lige været det samme igennem herhjemme den seneste uge. NOT funny med en snottet mus på 7 mnd.! Den ene nat kunne hun kun sove i lodret position – så var det meget rart at have en bæresele og en vikle hun kunne være i. Og ellers måtte vi ty til panodil junior et par af nætterne da hun også fik feber..

 • Uden pis, en skål hakkede løg under sengen.

  Læste det i kommentarsporet hos Julie Elsebeth, og vi har lige testet det på en syg 7-måneders snotmoster herhjemme de sidste tre nætter. Kunne mærkbart høre hendes vejrtrækning blive mindre besværet.

  Det stinker, men worth it!

  Og så saltvandsdråber til næsen 🙂

  God bedring!

  • Ah ja – saltvandsdråber. Sådan nogle har vi også. Hun hader dem bare, den lille fis. Jeg troede kun det med løg, hjalp når de hostede? Hjælper det også på snot?

  • Ja, det synes jeg. Det er som om det løsner… forestiller mig det er samme mekanisme, som når man piller løg og det river i ens egen næse og den begynder at løbe.

   Sorry for dobbeltpost btw 🙂

 • Uden pis: En skål hakkede løg under sengen.

  Læste det i kommentarsporet hos Julie Elsebeth, og vi har lige testet det på en syg 7-måneders snotmoster herhjemme de sidste tre dage. Kunne mærkbart høre hendes vejrtrækning blive mindre besværet.

  Det stinker, men worth it!

  Og så saltvandsdråber til næsen.

  God bedring!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top