Du læser nu
#Lykkeglimt

#Lykkeglimt

[Den største begivenhed den sidste tid, er klart den her lille dames første følledag. Hun får mit hjerte til at vokse til dobbelt størrelse hver eneste dag]

Det er på høje tid med et par #lykkeglimt fra den sidste tid, der virkelig har budt på lidt af hvert. Jeg hjemmepasser stadig et par uger endnu, men får hjælp til pasning 1-2 dage hver uge, så jeg også kan få lavet lidt arbejde, og det giver en dejlig variation i min hverdag.. Og også noget kontrastfuld – fra leggings og legeland i den ene ende til smarte damer og vigtige møder i den anden ende. Det er nok bare sådan livet er, fra nu af <3

[Fra en helt igennem herlig staycation arrangeret som overraskelse af min søde mand – svært ikke at blive nyforelkset oven på sådan en omgang]

[At skrive en bog under en barsel er ikke min bedste idé nogensinde – men HURRA for følelsen, når den så går i tryk og MAN KLAREDE DEN!]

[De første skridt er taget og jeg har ikke længere en baby, men en lille tumling.. Nogle dage savner jeg altså min lille baby – gad vide hvornår Skjorten er klar til en 2er;) #om10år]

[Jeg har sådan lyst til at tage på efterårstur til Paris for tiden<3]

[Hver mandag formiddag går vi til babyrytmik og det passer så fint med, at vi gerne triller en tur i det smukke efterårslandskab inden. Det er den perfekte start på ugen for mig, at få lidt ilt til hjernen]

[Den bedste cheeseburger længe på Sallies Diner][Kantalrelsæson er favoritsæson – så I mon min opskrift på kantarelpasta?]

[Pix, Nix og Cornichonen – de er heldigvis ligeså begejstrede for hinanden, som jeg er for dem hver især]

[Haps! Gid hver morgen startede sådan her]

[Den lille stol er et ægte hit – hun sidder der ikke i timer af gangen, men nogle gange kan det blive til 10-15 minutter.. Meget tyder på, at jeg har fået lavet mit en lille putter og det er SÅ hyggeligt]

[Vamsede striktrøjer og varm kaffe – efterår du er min favorit! Når det er sagt går jeg og overvejer at anskaffe mig en Nespresso-maskine igen som supplement. Vores espresso-sag er det største hit nogensinde og kaffen smager FANTASTISK, men jeg kunne altså godt bruge en ‘tryk-på-en-knap-og-kaffen-kommer’-løsning fremfor altid at skulle stå der og kværne, presse, brygge og steame alt imens mit utålmodige barn står og hiver mig i buksebenet]

[Havens allersidste krampetrækninger – vores rhododendron gik i blomst igen for et par uger siden, og roserne står også endnu med et par enkelte blomster. Helt fantastisk]

 Kommentarer (5)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top