Du læser nu
Bolig: drømme er gjort af ravfarvet glas, messing og 15% rabat til Brdr Friis Møbler…

Bolig: drømme er gjort af ravfarvet glas, messing og 15% rabat til Brdr Friis Møbler…

Jeg har tidligere fortalt om mit forhold til Brdr Friis Møbler, og hvordan det er et sted, hvor bolig-drømmene kan få frit løb – én eller anden dag, burde jeg tage jer med derud<3 Lige for tiden har jeg den her smukke jubilæums-sag af Poul Henningsen på visit derfra – den er limited edition og i messing og rav-farvet glas… Og så får den mit lille hjerte til at galopere eksalteret, hver gang jeg kigger på den.. Er den ikke bare flot?! Ikke sikker på, at de skal regne med at få den tilbage igen, tsk tsk.. Jeg synes den klæder mit hjem ligegyldigt hvor jeg stiller den – men det er jo dét de kan, klassikerne…

Og nu hvor de mørkere tider er på vej, skal man i højere grad til at tænke på belysning – det får altid mine drømme igang. Jeg har altid haft et lidt specielt forhold til lamper – nogle af jer, kan måske huske robotlampen Kurt? Andre vil vide, at min første ægte designklassiker også var en lampe, som vi fik i bryllupsgave. Jeg synes, at lamper er for indretningen hvad tasker og sko er for garderoben. 

En god basisgarderobe får lige det sidste løft af smukke tasker og sko. Designer-sagerne. Sådan er min egen garderobe approach, iøvrigt. Jeg er ikke så god til at købe dyrt tøj, men langt bedre til at købe dyre tasker og sko. Og det er altså lidt samme tanke, jeg har om lamper til huset – og også derfor, at vores, so far, eneste designklassiker (omend ønskelisten er lang – den snakkede vi om her) er en klassisk Louis Poulsen AJ lampe i sort.

I stueetagen er vi ok – bortset fra en enkelt Ikea-lampe eller to, der gerne måtte lade livet for noget pænere. Helt konkret drømmer jeg om enten den klassiske AJ lampe i gulvlampe-modellen til at matche den vi har (men gerne i mørkegrå så det ikke er totalt matchy-matchy), eller måske en Gubi Grasshopper.

På 1. sal er historien en anden. Vi har først lige pillet to af de lamper ned, som hang i huset da vi overtog, og som – hvis vi skal være helt ærlige – nok ikke lige rammer vores smag. Jeg synes Le Klint’s Swirl-lamper er så mega smukke og jeg ville ønske, at lofthøjden på vores 1. sal kunne bære sådan en sag – det er jo dog ikke helt sikker på.

Og så er der Flos Copycat-lampen, der får mit hjerte til at springe et lille slag over. De kan noget, hos Flos. Og jeg har alle dage være forfalden til lidt skøre lamper (.. igen ref, Kurt..).

1 Le Klint Swirl 2 // 2. Louis Poulsen AJ lampe // 3. Gubi Grasshopper bordlampe // 4. Le Klint Swirl bordlampe // 5. Flos Copycat lampe

Nuvel. Det blev en lang snak om lamper. Hvis I er andre, der går og drømmer om lamper for tiden, så skal I smutte ind forbi mine venner hos Brdr Friis Møbler – de har nemlig været så rare, at give mig lov til at dele en rabatkode med jer, der læser med hér.

acie15 giver – 15% på webshoppen – den gælder fra idag d. 17/10 og til d. 20/10.

Det er vigtigt at skrive koden med små bogstaver og den gælder ikke i forvejen nedsatte varer eller på kampagner og kan ikke kombineres med andre rabatter, herunder Forbrugsforeningen og andre rabatordninger. Rabatkoden glæder kun til webshoppen og kan ikke bruges i butikkerne.

 Kommentarer (6)
 • Åh, jeg har haft hede drømme om AJ lampen i årevis i både bord- og gulv-udgaven. På en eller anden vis er den simpelthen nødt til snart at flytte ind herhjemme. 😍

 • Dejligt med lampe-inspiration. Noget jeg selv er ret dårlig til. Har lige købt en PH snowball til vores tv stue – det ser godt ud. Kan du måske kommende inspiration til lamper til fordelingsrum (både store og små rum)?

 • Jeg dør lige en lille smule; og dør en lille mere smule over at jeg ikke kan nå at spare sammen til den inden den forsvinder igen! Den er SÅ smuk og jeg har sendt lange kærlighedsblikke efter den lige siden den kom på markedet <3 Det er virkelig en drøm af en lampe og den passer utrolig godt ind i dit hjem <3

  P.S. Kan det passe at rabatkoden ikke virker på lampen?

  • Hej Janni, det er korrekt at rabatkoden ikke gælder på lampen, da den ikke kan bruges på kampagner og i forvejen nedsatte varer. Hvilket Acie har skrevet lige under rabatkoden 🙂
   Vh Brdr. Friis Møbler

  • Hej Brdr. Friis Møbler. Det er nu ikke helt sådan det er formuleret 😉 Der står ikke noget om kampagner, men skidt nu være med det 😉

   Ha’ en god dag 🙂

 • Vi fik AJ gulvlampen i lysgrå – den er simpelthen SÅ smuk 🙂 Den passer perfekt til min samling af Verner Panton lamper – du burde tjekke Fun 1 TA Bordlampe – Verpan. Den er så spøjs og fin 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top