Du læser nu
Klar, parat, julehygge – sæt igang!

Klar, parat, julehygge – sæt igang!

Som jeg fortalte for et par uger siden, så er jeg allerede gået igang med at jule lidt. Jeg skulle lige få hovedet med, for sædvanligvis plejer Thanskgiving jo at komme først, men det kan altså ikke nytte noget, for så kommer vi alt for sent ud af klappen;)

LINKS:

1 Herlige hyggesokker // 2. Fin adventsstage // 3. Papirlampe // 4. Velourbånd // 5. Neonskilt // 6. Papirlampe // 7. Julesok // 8. Til&Fra-mærker // 9. Guldbånd // 10. Acie-farvet julesweater // 11. Vinglas // 12. Guldbestik

Lige for tiden går jeg og samler inspiration. Pinner løs. Browser ditto. Prøver at få gode idéer til hvordan årets adventskrans skal se ud. Og julebord. Og dørkrans. Og alt det andet;) Ikke mindst fordi, jeg simpelthen er blevet engageret til ikke bare én, men flere stylingopgaver med jul som tema. Min indre julegris hviner af begejstring – tænk, at det kan være et arbejde at pynte op til jul;)

Jeg leder også efter hyggelige juleopskrifter jeg kan dele hér på domænet og inspiration til hyggelige små DIY-projekter i forlængelse af julekortene. Jo. Jeg suger inspiration til mig for tiden.

Indtil videre har jeg fundet julekasserne ned fra loftet (det er løgn – jeg har heppet på Skjorten, mens han gjorde det. “Der ligger døde edderkopper ovenpå”. Ydrk og nej tak. Fy for den da. Klart et mandejob.). Og så har jeg købt en milliard fjollede julekugler – de fortjener sit eget indlæg, jeg skal bare lige have hentet de sidste i pakkeshoppen. Og så har jeg altså også klikket neonskiltet fra Ellos hjem – jeg er bidt af en gal neonnørd, så sådan en lille julesag måtte altså hjem til mig og bo.. Jeg ville have vist det frem, men det nåede altså ikke at komme, så jeg må væbne mig med lidt tålmodighed istedet, omend det passer mig dårligt 😉

Er I gået igang med at tænke en lille smule jul, eller er det endnu for tidligt for jer?

 

 

 

 Kommentarer (6)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top