Du læser nu
November-links..

November-links..

Det er tid til at få delt en omgang af de ting og sager, som jeg er faldt over i løbet af den seneste tid. Fra en lidt mere om det med kvinder og investering, til en julebog og en drool worthy opskrift på en mexicali-bowl. Jo, det er godt og blandet – præcis som det skal være 😉

 Kommentarer (2)
  • Tak for de gode links 😊 Når jeg læser indlægget på telefonen fra forsiden af bloggen (altså inden jeg har trykket på ‘læs mere’) står det hele hulter-til-bulter uden selve links’ene. Er det mon en fejl eller bare sådan det fungerer på telefonen? Det gør det lidt svært at læse indlægget, indtil man så når ned til ‘læs mere’ 😊

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top