Du læser nu
Julegaveidéerne til Skjorten i dit liv..

Julegaveidéerne til Skjorten i dit liv..

Igen i år har jeg fået Skjorten til at bidrage med lidt gaveønsker hér til domænet – han er et yderst stereotypt eksempel på den sporty og gastoseksuelle drengerøv, der har alt hvad han har brug for og mere til… Han elsker gadgets, teknik og ‘udstyr’. Og det bærer denne liste også præg af.

Ligesom sidste år, har jeg ikke inkluderet dét jeg har købt til ham – tilgengæld kan jeg fortælle, hvad han fik sidste år. Af mig altså. En sous vide. Could it be any different? Han er mægtigt glad for den, og har også allerede fået den brugt flere gange end jeg havde forventet, så det er jo godt nok… 😉

 1. Cashmere-sweater fra Asket – fås i flere farver..
 2. Duft fra Yves Saint Laurent Homme
 3. Romglas – for hvem har ikke brug for sådan nogle?
 4. Toilettaske fra Douchebags 
 5. Dyksav fra Dewalt (… jeg aner ikke, hvad man bruger sådan en til!?)
 6. Ansigtscreme fra Vichy Homme
 7. Skjorte fra Barons – stort hit herhjemme..
 8. Rygsæk fra Douchebags – vi har 3 og bruger dem overraskende tit.
 9. Lego Technic Bughatti – vi venter stadig på, at han får samlet Porschen fra sidste år…. Tsk tsk.
 10. Ingen far-ønskeseddel uden underdrenge – disse er fra Asket og er i ægyptisk bomuld.
 11. Stor sautépande fra Ittaala
 12. Romaskine (… wtf?) med vandmodstand..
 Kommentarer (10)
 • Tror umiddelbart din mand og min er samme str. XL ? Hvilken skjorte str. skal jeg så vælge af den fine skjorte du linker til ? Pft 😁

  • Sous vide er en tilberedningsmetode hvor den råvare der skal tilberedes vakuumpakkes og nedsænkes i temperaturstyret vand. Det gør at temperaturen holdes helt stabil og man eksempelvis kan langtidstilberede kød til perfektion. ☺️

 • 😀 Min er også en klichetype der ønsker sig PS spil, skjorter og sportsgear. Jeg har givet ham pakkekalender med 13 gaver af diverse sager – skægpleje, Starwarsgear, joggingbukser, slik, bøger osv.

  – A

 • Haha! Min kæreste er nøjagtig på samme måde – der er dog også lidt smidt øl-hjemmebrygning ind i ligningen, men gave-typen er den samme som til skjorten. 😂
  Jeg skulle faktisk lige til at foreslå en sous vide stav som ekstra forslag til potentielle gaver til (lidt) besværlige mænd – for ja, jeg synes godt nok at min kæreste er vanskelig at købe gave til, mest fordi han er så utroligt selektiv med sine gadgets. 😳 Hans gamle sous vide er gået i stykker, så det bliver faktisk hans julegave i år – jeg spår at det bliver et hit. 😂🤞🏻 Jeg ser frem til at høre – naturligvis på den anden side af jul, hvad du endte med at give skjorten. 😁

 • Fedt at have en stereotyp mand, ihvertfald når det kommer til interesser.. Min går mest op i ikke at forbruge for meget og kan ikke lide fodbold eller andre sportsgrene.. Og i det hele taget synes at gadgets er overvurderet.. Jeg tænker at både børnene og jeg tegner ham en flot tegning… med gamle sprittusser..på genbrugspapir 😉 (Det kan lige indskydes at jeg er mægtig glad for ham, ellers ville jeg heller ikke bruge så meget tid på at overveje hans gave 🙂 )

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top