Du læser nu
#JulPåKysten – årets juletræ er hentet..

#JulPåKysten – årets juletræ er hentet..

Vi ville egentlig have gjort en familieudflugt ud af det. Altså sammen med min nevø, niece og deres forældre. Ligesom sidste år (sidespor, men billederne hér minder mig om, at jeg skal have fundet min parka frem fra sit sommerhi). Men i år har vi altså været ekstra hårdt ramte af sygdom. Både os, der har fået os et vuggestuebarn, men også nevø&niece, der begge og på skift har været ramt.

Så vi måtte aflyse den planlagte tur og istedet blev den nedskaleret til et lille hyggeligt søndagsprojekt for Kystens beboere. Og nu er vi altså blevet 3m juletræ rigere – det er lidt nogle andre priser herude, end det var da vi boede på Østerbro, men det skal de ikke høre mig klage over.

Jeg er iøvrigt lidt i tvivl om, hvordan jeg har tænkt mig at pynte træet. Elise har jo virkelig pil-finger-alderen, og selvom det er fristende kun at pynte den øverste halvdel af træet, så vil det nok se lige dumt nok ud. Det må blive noget med noget papirpynt på de nederste grene. Eller plastikkugler, der ikke kan gå i stykker. Og ingen lys. For Guds skyld, ingen lys.

Iøvrigt og nu vi er ved snakken – kunne jeg mon ikke inspirere jer til at anskaffe jer en ildslukker? Vi har 2 stående i huset – én på 1. sal og én i køkkenet. Den fra køkkenet bor i stuen i disse tider, hvor kombinationen af levende lys og knastørt gran er det helt store hygge-hit. Der gik engang ild i mine forældres adventskrans og jeg kan skisme love jer for, at det går STÆRKT når først flammerne får fat. Man kan få sådan nogle ildslukkere flere steder – og de er ikke specielt dyre. Bla hos Coop og FDM, har jeg set dem.

 Kommentarer (7)
 • Jeg kæmper også lidt med sygdom i disse dage, vi satser på at alle er friske til jule aften.
  Hvad er priserne på juletræer så de to steder? Jeg er ikke aå erfaren i træ-købning.

  • Hmm.. Jeg har lyst til at sige at et juletræ på 3m koster i omegnen af 800-1000 kr inde i byen, men ca 400kr heroppe.

   kh

 • Tak for idéen med at anskaffe en brandslukker. Jeg har nu bestilt en. Forhåbentlig får hverken du eller jeg brug for den 🙂

 • Glædelig 17.december!
  Dejligt med et stort smukt juletræ:-)
  Det bliver en god opgave at få det pyntet.
  Jeg har pyntet vores i dag.
  Vi har både børn og dyr, så tænker også over hvad som hænger nederst. Jeg har købt nogle flotte vintage juleskilte og nogle smukke kugler i plast, samt kræmmerhuse til guf – det kan alt sammen tåle at ryge på gulvet eller bliver pillet ved.
  Godt råd med en ildslukker:-)
  Vi har også en.
  God fornøjelse med dine kreative evner til juletræet:-)

 • Godt, I fik skaffet træ – også trods sygdom i første omgang <3. Og faktisk et rigtig godt tip, med sådan en brandslukker – det har jeg ærlig talt aldrig tænkt på 😀

  – A

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top