Du læser nu
Familietur i skoven og den perfekte barselsjakke..

Familietur i skoven og den perfekte barselsjakke..

parka-hafnium-juletra-8-of-14Billederne hér er fra sidste weekend, da vi var på tur for at finde årets juletræ. Familietur. Min bror og mand bevæbnet med sav, os andre bevæbnet med tålmodighed og snacks, for det perfekte træ er jo sjældent det første og det bedste;)

parka-hafnium-juletra-1-of-14

Måske er der nogen af jer, der skal bruge denne Lille Juleaften på selv samme aktivitet? Det var virkelig hyggeligt, og så absolut ikke sidste gang, vi finder årets træ på den facon – måske var det startskuddet på en ny tradition? Det håber jeg<3

parka-hafnium-juletra-2-of-14

parka-hafnium-juletra-11-of-14 Og jeg var altså hoppet i min nye perfekte barselsjakke. Min julegave fra mig til mig. Jeg har fablet om den mere eller mindre hele efteråret og til sidst måtte det altså være. Den er fra Hafnium og jeg elsker at den er både praktisk, mega varm og mega pæn.

parka-hafnium-juletra-3-of-14 parka-hafnium-juletra-6-of-14 Lige den model jeg har valgt, er vist ikke kommet på hjemmesiden endnu, men jeg er sikker på, at man kan skrive en mail til Malene (der står bag Hafnium) og bede om den, hvis man er interesseret.

Og nu kan vinteren altså bare komme an, sådan for alvor. Med kulde, regn, blæst, slud, sne og the works. Jeg er klar. Og kommer antageligvis til at se meget sådan her ud.

parka-hafnium-juletra-12-of-14

parka-hafnium-juletra-13-of-14 parka-hafnium-juletra-4-of-14

 Kommentarer (3)
  • Hej håber du får en rigtig god jul og en fantastisk blog at følge med i 🙂 vil spørge dig hvad jakken står til af pris de bedste hilsner Melanie

    • Det kommer an på hvilke tilvalg etc man vælger – jeg gik lidt overboard, så min står til 6.500kr. Avs.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top