Du læser nu
#Onsdagsønskelisten á la januar – varme sager drysset med udsalg..

#Onsdagsønskelisten á la januar – varme sager drysset med udsalg..

Ovenpå jul og Black Friday trængte jeg lige til, at holde lidt afstand fra webshops og, ditto, webshopping, men nu begynder jeg langsomt at se fremad, og finder tankerne vandre mod snarlig skiferie og et ønske om varme bløde sager, til at holde januarkulden for døren. Således altså temaet for denne uges #onsdagsønskeliste.

Iøvrigt og en sidebemærkning, men alligevel. Jeg har et par gange øffet lidt over det der med, at det kan føles lidt skævt at vise diverse collager frem, for jeg forventer jo ikke at nogen går ud og køber hele baduljen, ligesom jeg ikke går rundt og tror, at I forventer det samme af mig. Men inspireret af den her dame vil jeg fremadrettet lave et månedlidt garderobe-regnskab hér på bloggen.  Ikke i kroner og ører, men i ind vs ud. Hvad blev der faktisk købt? Og er noget røget videre? Sidstnævnte kan naturligvis være svært, for hvordan måler man posen med umage sokker, der røg i tøjcontaineren? Men I forstår konceptet, tænker jeg:) Det er min forhåbning, at det vil give et mere retvisende billede af mit faktiske forbrug, så den skævvridning, jeg tidligere har øffet lidt over, mindskes.

 1. Oversize cashmere-strik i lysegrå
 2. Smørblød teddybear-kjole i grå – vær obs på, at den er lidt kort i modellen.
 3. Vaaarme støvler fra Stine Goya på -50%
 4. Grå strikkjole med ballonærmer og v-udskæring – dette indlæg forfattes iført netop denne 😉
 5. Perlehårbøjle til at piffe de strikkede outfits op
 6. Blød lyserød teddysag på -50% fra Stine Goya
 7. Sort puffer fra Monki – jeg købte denne for 3 år siden og elsker den endnu.
 8. Strikhue fra Ganni
 9. Perlespænde til at holde styr på tørt januarhår
 10. Oversize uldfrakke fra Ganni på -60%
 11. Hvid strikkjole med v-udskæring 
 12. Vaaarme (men smarte) støvler fra Inuikii

Jo. Det var listen. Hvad tænker I om min idé med et månedligt garderoberegnskab, som modvægt? 🙂

 Kommentarer (10)
 • Super ide! Det kunne også være mega fedt med “hele outfits”! Synes din Office-stil var så nice og selv lidt svært at få sammensat! Så det kunne være fed inspiration 😊

 • Er vild med det!! Er selvom netop begyndt at lave det for mig selv, da det rent faktisk gik op for mig at jeg ikke engang kunne remse hverken priser eller items op på ting i alt, jeg havde købt i 2018…

  • Jeg har både en sort i L og en lyserød i M – og de passer begge. Det er lidt hvor oversize du gerne vil have den 😉

 • Rigtig god ide – det er faktisk et at mine yndlingsgenganger indlæg hos Line (vild med hele hendes univers). Synes det giver et meget realistisk overblik (og minder også mig selv om at jeg ikke behøver købe absolut alt det jeg ønsker mig 🙂 )
  Jeg kan meget godt lide at hun også har priserne med og laver en samlet total. Simpelthen fordi jeg er er lidt økonomi-blind og nogle gange tager mig selv i at tænke 229 for en bluse 1799 for en kjole, 499 for en sweater og 179 for strømper. Det ved lige lidt over 2000kr☺️🙄

 • Super god ide! et ville interessant at følge med i 🙂

  Tror der mangler et link til “den her dame” som du henviser til, og jeg er brandnysgerrig på hvem mon det er? 🙂

  • Fadæse! Tak fordi du gjorde mig obs på det – det er fikset nu 🙂

 • Åh hvor jeg glæder mig til lidt shopping igen når maven ikke buler sådan ud! 😛 bare lige 5 måneder mere 🤣🙈 det kan nå at blive dyrt i shoppetrang!
  Håber månedsregnskab kan lette lidt på folks øffen! Den har du ikke fortjent! Collager er lækre at drømme til og lidt ny inspiration.

 • Det er en super god idé – jeg elsker at læse den slags opgørelser og dermed få indblik i, hvordan andre prioriterer. Det giver mig rigtig meget 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top