Du læser nu
Inderst inde til hverdag – om det gode hverdagsundertøj..

Inderst inde til hverdag – om det gode hverdagsundertøj..

Fra den ene ekstrem til den anden og fra vandalarmer til hverdagsundertøj – det er godt, at vi favner bredt, hér på domænet;)

I sidste uge, bad jeg jer nemlig om hjælp på instagram – og I var mange, der var søde til at byde ind med gode tip, og mindst ligeså mange (måske endda flere), der bad mig dele de tip jeg så modtog. Det lader til, at vi alle står og mangler nyt hverdagsundertøj i disse dage. Så hermed altså et helt indlæg om underbukser, det var så lidt;)

Jeg har 3 ufravigelige krav til mit hverdagsundertøj, og det er altså med dét afsæt at nedenstående liste er indsamlet. De tre krav er:

  • Det skal være bomuld.. Og gerne øko, så bliver jeg ekstra glad.
  • Det skal være sort..
  • Det skal have helt normal taljehøjde – hverken enormt højtaljet eller enormt lavtaljet. Bare normalt.

Der kan godt være rigtigt mange andre gode bud på hverdagsundertøj, men hvis de lige lever op til de 3 punkter ovenfor, har jeg altså ikke taget dem med. Man skal jo indsnævre feltet, hvor man kan:)

I bød ind med følgende mærker:

  • H&M: næsten selvsagt – jeg synes dog at der tit er udsolgt i basis-sortimentet og det er for irriterende. Find det her.
  • Ellos: og mærket Bread&Boxers – scorer toppoint på alle mine 3 krav, men ligger også til den dyre side. Find dem her.
  • VRS: Føtex og Bilka’s eget mærke – jeg har købt forskelligt børnetøj til Elise fra mærket og synes det er helt fint til prisen. Undertøjet kender jeg ikke, men jeg spottede det på tilbud i en tilbudsavis i sidste uge.
  • Organic Basics: Endnu et virkelig godt bud, der krydser alle kravene af listen – men som igen er til den dyre side. 4 par for 399,- er trods alt også en slags penge. Men med både bæredygtigt og øko er prisen fair – og samvittigheden god. Find dem her.
  • Sloggi: Jeg blev tippet om en 3pak for 85kr, men jeg har ikke selv haft held til at finde den. Det jeg kan finde på hjemmesiden er enten meget stort eller i noget syntet – det bryder jeg mig ikke om. Jeg har heller ikke kunnet finde noget øko.
  • Zalando: Jeg anede ikke, at Zalando havde sit eget mærke, men of course! I øjeblikket fås 7 par for knap 100kr (av, det er en god pris), men så er det altså heller ikke øko.  Jeg kunne ikke dy for mig for ikke selv at bestille – det er lidt tyndt i kvaliteten og til den store side, men derudover et rigtigt fornuftigt bud!

Jo, det var de brands der gik mest igen – og så Dilling, som jeg altså har valgt ikke at tage med, da det er i uld og jeg, som skrevet, har et ufravigeligt krav om bomuld. Hvad jeg selv købte? Lidt fra hver hylde – den samvittighedsfulde 4pak fra Organic Basics og den virkeligt billige 7pak fra Zalando. Så kan vi lidt igen! 🙂

 Kommentarer (11)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top