Inderst inde til hverdag – om det gode hverdagsundertøj.. – ACIE
#HomeSweetKysten: En lille smart gadget fra Grohe, der holder øje med mit hjem..

Inderst inde til hverdag – om det gode hverdagsundertøj..

Fra den ene ekstrem til den anden og fra vandalarmer til hverdagsundertøj – det er godt, at vi favner bredt, hér på domænet;)

I sidste uge, bad jeg jer nemlig om hjælp på instagram – og I var mange, der var søde til at byde ind med gode tip, og mindst ligeså mange (måske endda flere), der bad mig dele de tip jeg så modtog. Det lader til, at vi alle står og mangler nyt hverdagsundertøj i disse dage. Så hermed altså et helt indlæg om underbukser, det var så lidt;)

Jeg har 3 ufravigelige krav til mit hverdagsundertøj, og det er altså med dét afsæt at nedenstående liste er indsamlet. De tre krav er:

 • Det skal være bomuld.. Og gerne øko, så bliver jeg ekstra glad.
 • Det skal være sort..
 • Det skal have helt normal taljehøjde – hverken enormt højtaljet eller enormt lavtaljet. Bare normalt.

Der kan godt være rigtigt mange andre gode bud på hverdagsundertøj, men hvis de lige lever op til de 3 punkter ovenfor, har jeg altså ikke taget dem med. Man skal jo indsnævre feltet, hvor man kan:)

I bød ind med følgende mærker:

 • H&M: næsten selvsagt – jeg synes dog at der tit er udsolgt i basis-sortimentet og det er for irriterende. Find det her.
 • Ellos: og mærket Bread&Boxers – scorer toppoint på alle mine 3 krav, men ligger også til den dyre side. Find dem her.
 • VRS: Føtex og Bilka’s eget mærke – jeg har købt forskelligt børnetøj til Elise fra mærket og synes det er helt fint til prisen. Undertøjet kender jeg ikke, men jeg spottede det på tilbud i en tilbudsavis i sidste uge.
 • Organic Basics: Endnu et virkelig godt bud, der krydser alle kravene af listen – men som igen er til den dyre side. 4 par for 399,- er trods alt også en slags penge. Men med både bæredygtigt og øko er prisen fair – og samvittigheden god. Find dem her.
 • Sloggi: Jeg blev tippet om en 3pak for 85kr, men jeg har ikke selv haft held til at finde den. Det jeg kan finde på hjemmesiden er enten meget stort eller i noget syntet – det bryder jeg mig ikke om. Jeg har heller ikke kunnet finde noget øko.
 • Zalando: Jeg anede ikke, at Zalando havde sit eget mærke, men of course! I øjeblikket fås 7 par for knap 100kr (av, det er en god pris), men så er det altså heller ikke øko.  Jeg kunne ikke dy for mig for ikke selv at bestille – det er lidt tyndt i kvaliteten og til den store side, men derudover et rigtigt fornuftigt bud!

Jo, det var de brands der gik mest igen – og så Dilling, som jeg altså har valgt ikke at tage med, da det er i uld og jeg, som skrevet, har et ufravigeligt krav om bomuld. Hvad jeg selv købte? Lidt fra hver hylde – den samvittighedsfulde 4pak fra Organic Basics og den virkeligt billige 7pak fra Zalando. Så kan vi lidt igen! 🙂

11 kommentarer

 • A

  Jeg går pinligt rundt i 5-6 år gamle underbukser af og til med huller i. Går ret meget op i mit tøj, så det er jo næsten komisk at det inderste ikke er i orden. Hvor er trusserne på billedet fra? Tænkte at det var zalando fordi der er 7 par, men synes ikke de ligner. Beklager hvis du har skrevet det et sted .-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine Egholm

   Jeg tror ikke, at du skal føle dig som den eneste (*host host*). Det er netop dem fra Zalando 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Milla

  Også en Dilling-fan her, men det altså på deres uldunderbukser. Det lyder så usexet, som det kan være, men hvis man skal være meget ude i frosten er det GULD værd med uld-underbukser. De er alt for varme 10 mdr om året, men pt er de en lifesaver 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Dilling har også bomuld. Øko-bomuld, faktisk. Anbefaling herfra…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Lidt off topic og så alligevel ikke: Har du nogle gode tips til sorte tykke strømpebukser? Jeg er løber tør og kan ikke finde nogle gode… 🤞😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Monica

   H&M har sorte strømpebukser med en slags fleece foer. De er geniale!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Må jeg byde ind med nogen andre fra ellos? 🙂 De er nemlig ikke lige så dyre og er virkelig lækre https://www.ellos.dk/ellos-collection/trusse-4-pak/7002287-04

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Dilling har også bomuldsundertøj. Jeg er selv meget glad for dem derfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Honestly, I prefer H&M and Sloggi in this context 🙂
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#HomeSweetKysten: En lille smart gadget fra Grohe, der holder øje med mit hjem..